re: Duel Paladyn vs Sorcerer
Teraz wyglada tak jak mowisz, ale poczekaj do 40 lvl, wtedy ty biegasz do okola a sorcerer jesli nie jest jakims specjalista to nie moze cie trafic z niczego wartego twojej uwagi (sciagniecie do red paladyna na 40 lvl troche by zajelo urzywajac tylko F
Pozatym paladyn nie to ze jest najmocniejszy, ale to ze moze bardzo szybko expic.
np.
Na 12 lvl mozesz juz isc spokojnie wycinac cyklopy, w chwili jak sie bawilem paladynem to z 12 do 25 lvl doszedlem w 3 dni, w czasie gdy pozostalymi profesjami gdy gralem to max 1-2 lvl na dzien mi sie udawalo zdobywac.
Pozatym o ile sorcerer/druid zadaje jednorazowo ogromne zniszczenia to na wyzszych poziomach kosztuje go ogromne pieniadze zeby awansowac dalej.
Paladynem z 12 do 25 lvl zabralo mi 3000 strzal, czyli ok 4000gp, druidem z 15 do 25 zajelo mi ok 20 (30?) BP hmm czyli ~20k gp.
Jak idziesz na takiebo BK to szczeze mowiac mag w tej chwili jedyne co moze zrobic to przywolac mino archera, bo hmm nie dziala, explosion kiebsko wali a SD jest za drogie.
Cytuj:
przywoluje se np. demon skeleto czy fire elemental i jego potworek niszczy sobie wroga a taki palek skazazny jest tylko i wyłącznie na siebie....
|
Znajdz mi na PvP blokera ktory sie zgodzi blokowac w czasie gdy ty bedzisez urzywac FE

Demon Skeleton jest tylko dobry jesli samemu sie poluje na smoki czy inne takie, mocniejsze potworki zmieniaja cel, a DS kosztuje zdecydowanie za duzo many zeby co BK stawiac nowego.