Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2007, 20:34   #26
babcia666
Użytkownik Forum

babcia666's Avatar

Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
babcia666 ma numer GG 8011403
Domyślny

@Vil
Uważam twoją wypowiedź za najlepszą w tym temacie, Cipy najpierw robią upa, patrzą jak gracze go wykorzystują(zazwyczaj wbrew ich myśli), a potem myślą jak to naprawić i...
Cytuj:
[...]a teraz brutalnie probuje tego bubla "naprawic" w taki sam pokraczny i nieodpowiedzialny sposob w jaki go stworzyl.
Jak dla mnie up to głupota, gram od 7.7, pallem od 7.8 (czyli kiedy jeszcze się chodziło na guardy z bolcami). Upek ze spearami uważałem też za debilny, bo jak można było przewidywać dzieci upa grające po 30 h tygodniowo wyparły starych palladynów... no ale trudno, grałem dalej.
Teraz nadszedł up, zakupiłem te nowe mf i lf. I co? 3 dragi na które szło mi z full many(lecząc się vitą) szła w najgorszym razie(co 2 sec gfb/wave lub combo) mana + jakiś mf, teraz 4 strong mana i 3 strong life fluid + cała mana(lecząc się z san). Mam mniejsze hity, z san i vity kompletnie się nie opłaca leczyć; paradoksalnie najbardziej opłacalne jest e gran i... exura<lol>, z których leczę się 2x tyle co przed upem. No ale co z tego skoro czasami przy pomocy gran nie wydajam, a jak pisałem z san<gdybym wiedział to bym nie kupował tego gówna> nie kala się...
A na dodatek<jeżeli się nie mylę> podrożały p bolce, więc jedyne z czym opłaca mi się expić na w miarę sensownie miejscu<guardy = codziennie po 4 razy sprawdzane przez ekipy pekujące, czyli zostają mi małpy/barby od biedy> to encha.
No i jaki ma sens up, w którym 78 ek/123 rp nie nadąża z leczeniem się w trapie? Ale teraz pomyślmy, co by było gdyby cipy wprowadziły ten up przez systemem hotkey, nawet na dragach nie nadążało by się leczyć.
Jedyny plus tego upa to exevo mas san, po to jedyny obszarowy czar pallka, przydatny do wybijania stalklerów i ghostów.
No i te runy wielokrotnego użytku, może mniejsze waste dla magów, ale po co to? Ludzie wybierając magów chyba przemyśleli że będzie ciężko z runami, a teraz na pk widać jak pierwszy lepszy drut/sorc nawala z sd co turę...