Temat: Nowy Quest?
Zobacz pojedynczy post
stary 15-12-2007, 21:27   #37
Kurizu
Użytkownik Forum

Kurizu's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
Kurizu ma numer GG 4914883
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moorti Pokaż post
A ja ci na to gówno prawda jeśli wnioskujesz że tak jest po tym że nie byleś drugim charem to gratuluje...

1. Czy twój 2 char ma pacca jeśli nie to wszystko wytłumacza
2. Czemu Bannshee Quuen ?? Ze byleś tam swoim lepszym lvl a tym drugim nie to nic nie oznacza. Zaprzeczasz sam sobie mówiąc

A ty jak byleś u Quuen na pewno tego nie mówiłeś bo po pierwsze było to zapewne dawno temu przed upem.A po 2 Choćbyś nawet mówił (przed upem) kiss to przecież nie było jeszcze questa -,- .

To na tyle pierwsze pomyśl później pisz choć za resztę dziekuje ;p
mam obie postacie na tym samym koncie to raz, po drugie jak już mówiłem do banshe nie jestem pewien są to przypuszczenia odnośnie infa z innymi graczami, po trzecie często przy modyfikacji questów jak coś zrobiłeś przed updatem to masz to zaliczone (dobry przykład explorer society), po czwarte nie potrzebuje gówna... napisałem że jak ktoś uważa, że jest inaczej to niech pisze.... ja starałem się odkryć wszystko SAM bez niczego i poświęciłem na to sporo czasu więc mógłbyś chociaż sensownie napisać "mylisz się " a nie od razu z tekstami "a gówno prawda"... starałem się pomóc jednocześnie innym i sobie :S

jeżeli ktoś potwierdzi lub zaprzeczy banshe będzie dobrze..... i na samym końcu dziękuje za uwage ważne by każdy mówił co wg niego jest nie tak by dojsć do perfekcyjnej wersji