Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2007, 02:30   #54
sirbudrys
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Łuków

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Askara
Poziom: 89
Skille: 76/75
Poziom mag.: 7
Problem Knight kontra mogowie po Up

Dołączam się do wszystkich graczy co woleli grę przed UP. Miałem 70 lev skile 75+ i wpadłem w noob trapa. 30 lev pal + 2 druidow i 1 sorek 21+ lev max 23 a tu peszek i ded!!! Ja to wale taki updat w którym rycerz robi za worek trenigowi dla innych profesi! Przed up lalo mnie 7 noob lev 25+ calo bandę wyciołem w pień. Nie mogli mnie ubic nawet w 6 40+ lev. Czy tez 100+ lev bo były uh. Powiedzcie mi kochani jak ma sie nadazyc z leczeniem jak potiony dodają tak malo a magiczne chary cię leja a ty nie nadazasz sie leczyć. Mam w zapasie 150 bp uh i co mi po nich teraz jak dodaja max 150hp. To w mojej karierze tibiarza najgorszy update. To sie nazywa wyrównanie profesi to chyba jakieś kpiny co oni powyprawiali. Gity z bright sword mialem po 200 hp a teraz o 40% mniejsze. Dla porównania hit z miecza 150hp+50hp z żywiołu, żeby to jeszcze dodawali do hitow to by przeszlo ale nie oni obrazenia zmniejszyli i dodali tylko żywioł. Mój druid przechodzi na wieczny spoczynek. Teraz naj słabszo profesja jest rycesz a powinno być na odrót. niech przynajmniej uh przywróco po staremu bo wielu graczy nie wyrzyje!!
sirbudrys jest offline