Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 16-12-2007, 14:54   #7394
kafior
Użytkownik Forum

kafior's Avatar

Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)

Stan: Niegrający
kafior ma numer GG 6276554
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zam-Ziro Pokaż post
@Kalifior i reszta
Nawet mnie nie znasz? NIe wiesz ile mam lat? to po HUJ sie udzielasz?
Pozatym nie jestem dzieckiem to po 1. a po 2gie kto mie zna to dobze wie ze gralem kiedys na neranie i nawet mam nim wiekszy lvl od ciebie sir agri czy jak ci tam.... i gralem nim od 0... jezeli cie to interesuje. Chcesz sie wypowiedziec na moj temat to jeb prosto z mostu na priv jesli masz odwage? a jesli nie (no to wyglada) to mow to wszystkim na forum mozemy sie spotkac w rl to zobaczysz czy mam 12 lat czy wiecej

KTOS MA JAKIES ALE TO PRIV A NIE FORUM BO SZKODA ZASMIECAC TEMATU!!
Jak juz wspomnialem, jestes zajebisty! Nawet nic nie powiedzialem na temat twojego wieku, sram na to, jestes smieciem a wiek nie ma nic do tego

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Daidrax Pokaż post
Zal wam dupe sciska z zazdrosci ze Zam Ziro pkazuje fotki?
Dorosnijcie w koncu.
Robcie Druidy Bedziecie KOOL

@edit
Gz Advencow.

~~Pozdrawiam.
Tak, ja robie druta, mam juz 2 lvl Niedlugo kupie sio i bede siowal wszystkie potworki hihihihihih.
Idz do piaskownicy do rowiesnikow.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Neqromantha Pokaż post
Kalafior, nie każdy jest tak jak jebnięty, jak ty, żeby udzielać się na forum gry, której graczy bez sensu krytykujesz.
No i co ty pierdolisz? Pojecia o niczym nie masz, moge krytykowac Ciebie jak i papieza i prezydenta. Nawet jakbys stał naprzeciwko mnie tez bym ciebie krytykowal, kazdy twoj zjebany gest, kazde durne slowo (a jestem pewny, ze byloby ich pełno.