Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gosu^^,
Jak jestes taki fajny to sparwdz samemu, a nie, ze mi sie nie chce. LOL. Moze ejszcze neich ktos za Ciebie zrobi tego questa.
a co do teamtu, tak i owszem mozna brac z quary constrictor sqauta z wyspy gsow. Sam bralem...
|
A może wogóle niech zlikwidują to forum, jeśli o nic nie wolno pytać? -.-' żałosne
Po to jest forum, żeby się dowiedzieć po co iść samemu jak można się spytać na forum a 5 min. nikogo nie zbawi.
Czy na tyrsung znajdę Quarę, któa chodzi na powierzchni i można z niej atrament ściągnąć? Niby napisane w poradniku, że tak "Musimy udać się na Tyrsung i zabić 1 Quara Constrictor" Czy napewno jest na powierzchni?? Można wiedzieć, w którym miejscu :\?
Jest jakies miejsce gdzie są quary i można z nich wziaść tusz, ale żeby nie trzeba robić Explorer Society Q? Jak móil kolega Gosu mogą być to Quary Constrictor Scout... Wiem, że na Melada jak tam dojść? Wiem też, ze na Tyrsung i nie trzeba mieć Explorer Society bo nas NPC tam zabierze do Quar, ale który npc i co sie do niego powinno powiedzieć, żeby nas tam zabrał?