Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2004, 15:05   #18
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Problem Co za noob !!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez globi
No no niezle tez tak bym chcial zeby GM zareagowal na mojego reporta.
@up
Stary skad ty sie urwales, Polacy zondzom czy jak ty to tam napisales. N00bem to chyba sam jestes jak takie teksty walisz. Prawda wsrod "br" jest sporo n00bow, a myslisz ze Polacy sa lepsi, jak tak to sie mylisz, spotkalem wielu polakow=n00bow. A druga sprawa to to ze nie ma<przynajmniej nie powinno byc>takiego czegos jak br, pl czy swe, wszyscy jestes Tibianczykami<chyba dobrze napisalem, jesli zle sorx>. Wiec zastanow sie nad tym co piszesz.
PozdrO

JA pie***le albo cie mama po ryju zlała (kurde mnie wkur**łeś) albo cie w szkole gnębią i nauczyciele niechcą cie uczyć czytać !!!! CZy ty rozumiesz treść którą napisałem (żebyś nie zapomniał, jak logicznego myślenia, dam ci tu cytat)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager Tymczasowy

To ci raczej "polacy" kradli.
A teraz powiedz mi czy to co powiedziałem to znaczy "YEYEYYE POLAXY ROX !!! OMFG !!! JAK JA PARIOTA JESTEM !!! OMFGA JA PARIUUIOTA JESTEM !!! BYM NIEMCOW WSZYSTKICH WYBIL !!! OMFG OMFG !!! POLACY GURA " ... to jest wedlug ciebie co powiedzialem... Niedość, że ktoś jeszcze myśli że ja Analfabeta i dyslektyk, to ty jeszcze myślisz, że ja myśle po III Rzeszowsku (tak jak Hitler czy tam Hittler... też myślał że "ja" the best i chodzi na kodach typu "god"... nieśmiertelność, władza naj większa). Zastanów sie 9000000000 razy (bo tyle ci raczej potrzeba by coś zaczaić) zanim coś napiszesz !!!!!!!!! ... teraz dajcie mi ochłonąć ...

Dodaje jeszcze to żebyś się zby nie przemęczał ... dla ciebie myślenie boli ...

"polacy" zostali napisani w cudzysłowie ponieważ NIE ZALICZAJĄ według mnie do Polskiego narodu . Polska w Tibii dzieli sie na 2 części:

Polska/Polacy - Polacy pokroju Dr.Unknown lub Paladinka , oni chronią nas od n00bów

polska/polacy - polacy kturzy widzom, widzieli , i widzieć będą wszystko, znajom doskonale jenzyk Polaski i takie tam (przykład znajomości języka dodany do opisu polska/polacy)

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 24-11-2004 o 15:10. Powód: Ale mnie noob w****ił że teraz przypadkowo EDIT nacisnołem
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem