Temat: Nowa wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2007, 00:17   #34
Xesovov
Użytkownik Forum

Xesovov's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aurea
Poziom: 1
Xesovov ma numer GG 1183903
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xtremello Pokaż post
Grozisz mu ?
LUBISZ TO SUKO
hehehehe
Film "Job" xD.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NaTA90

1. Chyba wiem o czym pisze ale ty nie potrafisz sie wytlumaczyc ze swojego 124 lvl
2. tobie pewnie cala rodzina pomaga myslec nad postami ?
3. Jestem swiadomy tego co pisze
4. 17 lat
5. Wez przestan juz prosze ... Juz sie tak boje ze schowam sie zaraz pod lozko
6. No z kim mam do czynienia daj nam name tego 124 lvl chyba ze to byla postac na otsie .... No chyba ze mam do czynienia z "liamem darkosorkerem( muahahahah) Prosze daj name zobaczymy czy jestes taki "silny" jak na forum
7. No tak i ty jestes ta osoba !!
8. Forum to dyskusje a dyskusje czesto prowadza do klotni hmm ?
@thebassa
Regulamin jest po to zeby go lamac

Zal, zal, zal. Nie wiem czy smiac sie czy plakac. Dziecino jak bym mial twój wiek okreslac to ty nawet do podstawówki bys sie nie nadawal. Pierdolisz o wieku, a sam kuraw z klockami po*******a. Myslisz, ze znasz jakiegos 100+
Lv~ i jestes Super cool. buhahahahaha. No tak ale w twoich 3 do tej pory postach nie ma nic sensu. Przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz. I wtedy wypowiedz się. Bo ja napisalem ze rok temu sytuacja sie zdarzyła, a ty mi piszesz "napisz ksiazke jak sie robi 48 level w rok", no nie wiem czy ty to przeczytałes ze zrozumieniem xD. Wez chłopie zastanów sie przed wysłaniem posta, bo sensu jest w tym "0". I przestan pierdolic o tym 124 levelu!! I najlepiej idz na forum o "Kupusiu puchatku" tam moze sa tacy jak ty debile, bo tu poziomem swoich nie dorastasz nikomu.

Jestes inny i tyle..