Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xtremello
Grozisz mu ?
LUBISZ TO SUKO
hehehehe 
|
Film "Job" xD.
Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez NaTA90
1. Chyba wiem o czym pisze ale ty nie potrafisz sie wytlumaczyc ze swojego 124 lvl
2. tobie pewnie cala rodzina pomaga myslec nad postami ?
3. Jestem swiadomy tego co pisze
4. 17 lat
5. Wez przestan juz prosze ... Juz sie tak boje ze schowam sie zaraz pod lozko
6. No z kim mam do czynienia daj nam name tego 124 lvl chyba ze to byla postac na otsie .... No chyba ze mam do czynienia z "liamem darkosorkerem( muahahahah) Prosze daj name zobaczymy czy jestes taki "silny" jak na forum
7. No tak i ty jestes ta osoba !!
8. Forum to dyskusje a dyskusje czesto prowadza do klotni hmm ?
@thebassa
Regulamin jest po to zeby go lamac
|
Zal, zal, zal. Nie wiem czy smiac sie czy plakac. Dziecino jak bym mial twój wiek okreslac to ty nawet do podstawówki bys sie nie nadawal. Pierdolisz o wieku, a sam kuraw z klockami po*******a. Myslisz, ze znasz jakiegos 100+
Lv~ i jestes Super cool. buhahahahaha. No tak ale w twoich 3 do tej pory postach nie ma nic sensu. Przeczytaj sobie wszystko jeszcze raz. I wtedy wypowiedz się. Bo ja napisalem ze rok temu sytuacja sie zdarzyła, a ty mi piszesz "napisz ksiazke jak sie robi 48 level w rok", no nie wiem czy ty to przeczytałes ze zrozumieniem xD. Wez chłopie zastanów sie przed wysłaniem posta, bo sensu jest w tym "0". I przestan pierdolic o tym 124 levelu!! I najlepiej idz na forum o "Kupusiu puchatku" tam moze sa tacy jak ty debile, bo tu poziomem swoich nie dorastasz nikomu.
Jestes inny i tyle..