Temat: Nowa wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2007, 09:32   #37
Xesovov
Użytkownik Forum

Xesovov's Avatar

Data dołączenia: 25 12 2005
Lokacja: Chojnice

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Aurea
Poziom: 1
Xesovov ma numer GG 1183903
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez NaTA90 Pokaż post
1. Nie to to mi owneda zrobles nie wiem czy mam sie smiac czy plakac hahahhahahahahahahah Debil >?
2. Naprawde jestes jakis popromienny ..... Dosc ciekawie opowiedziales historie frixara wiec zaproponowalem ci napisanie ksiazki jak zrobic 48 lvl w rok a ty mi jeszcze zmawiasz ze nie wiem o czym pisze ... Myslisz ze jestes nie wiadomo kim na aurerze a poprostu "hu*A" na niej masz do powidzenia i hu*A mozesz zrobic. Odpowiedz na jedno proste pytanie: Dlaczego wpisales ze masz 124 rp ?
Bo mi sie tak podoba, a w ogóle co ty masz do tego.. Jest to moja sprawa mogłem nawet napisac. Sobie Name: Nata to noob. Co z tego powodu chcesz zrobić temat jest "nowa wojna", a ty wy*******asz z jaka dopiska. Wieź chłopie, to nie forum dla ciebie. Robisz z siebie tylko debila. Tobie sie wydaje ze wiesz wszystko, ze jestes super mądry, ale ty tak naprawdę Chuja wiesz.. Nie wiesz o czym piszemy. Po prostu Nie masz co robic To problemów szukasz.

I używaj w dodrym momęcie słowa "Owned", bo to nie czas i miejsce na takie cos...