Temat: Wandet i PA
Zobacz pojedynczy post
stary 17-12-2007, 19:44   #16
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Homar Pokaż post
Co ty, czlowieku wiesz o mnie, ze daje Ci prawo komentowania i oceniania mnie? Ile razy ze mna rozmawiales? Zdaje sie ze wcale. Ale za to masz rozlegla wiedze do oceniania mnie i moich znajomych, jestem pod wrazeniem. Piszesz o SE jako o bandzie ludzi, obrazasz tych, ktorych nie znasz, oceniam to jako prostackie. Piszesz ze sam sciagales kase z SE, mozliwe, ale chyba z tych ktorzy mieli 40 levelki, bo do mnie nigdy slowa nie napisales, poza jakims przypadkowym "hi". Nie mam pojecia, po co Ci takie posty sa potrzebne, ale jesli o mnie chodzi, to pisz sobie dalej. Ignorancja jest blogoslawienstwiem. Z pozdrowieniami, bez szacunku - Homar.

UUU ostro sie robi.Dla mnie to jest proste jak ktos z SE nie chce zaplacic to niech nie gra a ci co chca se poexpic to niech poswieca troche kasy bo neutral ma pewnie tego w chu... .Homar powiedz jak to bylo dokladnie bo od innych nic sie nie dowiem.A tak btw niech membersi wanted sie nie chwala paymentem od SE bo nic z tego nie dostana kasa zostanie u Urba ,Draza,Drago czy tak nie jest ?