@Pav - za moich czasow Draz nie lubil sie kasa dzielic

moze sie zmienilo ale nie sadze
@Homar
-sprostowanie co do faktow- w czasie gildi Deathmetal Hawek z Mataca (dodam ze Tobbias z Mike'iem - nie mylic z obecnie grajacymi pajacami) masowe paymenty chcieli z SE z tego co pamietam, a ja z Melym z kogos z SE dsm i bohy sciagnelismy (wtedy to bylo wiecej warte niz obecnie)- motyw ten akurat dobrze pamietam bo potem z Flo sie gadac balem zeby ochrzanu nie zgarniac

- ale to tak poboczem
zostawmy szczegóły:
do rzeczy co chcialem przekazac:
fakty:
- o Tobie wiem niewiele,
- oceniac i komentowac ma prawo kazdy i na kazdy temat (tym niemniej trafnosc oceny a mozliwosc oceniania to juz inna para kaloszy)
- posty jako takie nie sa mi do niczego potrzebne - sluza wymianie pogladow
- nikogo z SE nie obrazilem
ad punkt 1 i 4 bo pozostale chyba nie wymagaja komentarza.
nie wyrazalem mojej opini o WAS ani WAS nie obrazalem, krytykowalem jedynie wasz STYL gry. nie bylo w moich postach zadnych wycieczek osobistych - bo nie znajac WASZ nie bede sie wyrazal na WASZ temat
obrazić kogos (np nazywajac go idiota) a stwierdzic ze ma zla taktyke gry w warcaby to sa zupelnie inne rzeczy (przynajmniej dla mnie)
podtrzymuje swoj poglad ze nie obrazilem nikogo z SE
wracajac do calej sprawy - nie jestescie jedynymi ktorzy beda placic za to ze graja w pokoju bez wojen- tyle ze inni sa albo pojedynczymi graczami albo sprawy zalatwiane sa cicho - wy jako najwieksza gildia neutralna jestescie sztandarowym przykladem procederu zbierenia kasy przez gildie prowadzace wojne
a to ze sie nigdy sie temu nie przeciwstawialiscie, nie przeciwstawiacie sie i zawsze placiliscie Drazowi pozostaje faktem z ktorym chyba nie bedziesz nawet probowal polemizowac