Zobacz pojedynczy post
stary 24-11-2004, 16:58   #68
Master ostry
Użytkownik Forum

Master ostry's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Ab'Dendriel

Master ostry ma numer GG 4139914
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kidler
ROTLF!! <gleba>

Ekm, czy ty wiesz co piszerz?!

Nikt się nigdy nie zgodzi, LOL, może ze dwóch twoich kolegów. To jest wogóle nierealne, myślisz że ktoś by sie zgodził na jeden dzień bez grania dla jakiegoś głupiego pomysłu który i tak jest zdany na niepowodzenie. Tym bardziej jeśli ktoś chce se kupić pacca, i dla takiego pomysłu bu zrezygnował. ROTFL
Temar ogólnie głupi, juz dawno powinien być zamknięty, a ty go na siłę ciągniesz. CipSoft tu nie zagląda, a nawet gdyby to i tak by Ciebie nie posłuchał, tu chodzi o dobro ogółu a nie jednego człowieka któremu zachciało się zamykania pohu, a nawet gdyby większość chciała to i tak poh zostanie zamknięty... A poza tym Cipy mają już dawno wymyślone co wprowadzą do następnego Updata.
Zamykanie większości expowisk (odgradzanie ich od miast) jest bezsensowne, gra traci klimat.
@Master Ostry
Naucz się edytować posty.

OMG! czy ja mowie ze tak trzeba robic????!!!!!!! ten temat jest zalozony po to zeby zbierac wasze poglady na temat czy wolelibyscie zeby zamknieto PoH OMG! przecie ja tego na serio nie mowilem przeciez chyba wiem ze Cipy takie bzdury olewają OMG!

Name: Acid Kamil
Profesja: Knight
Miasto: AB'Dendriel
Serwer: Secura
Level: 30
Magic level: 4
Skille: 53/47
Gildia: Ostra Gildia
Master ostry jest offline