Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finix
@Old Ordo
Stare Ordo po wyplaceniu zaczal zabijac nikt inny jak twoj wódz Xaem ktory oposcil gildie a wina spadla na VU. Spytaj kogo chcesz
@Hidek
Wiesz dlaczego masz najmniejszy payment? Bo jestes najwiekszym pionkiem na tej "wojnie" a twoje posty swiadcza tylko o tym jakim to jestes blaznem. Nazwales mnie idiota? Dlatego ze sprawiedliwie ocenilem twoj wklad w wojne? (Przynajmniej z mojego punktu widzenia) A co do update to mi w sumie pasuje. (przepraszam ze nie jestem tak inteligentny jak ty  a co do tego ze mieszkam na wsi to zapewne tak uczony jak ty powinien wiedziec ze w Polsce (na wzor USA i Europy Zachodniej) nastepuje tzn Dezurbanizacja.
@Do tych ktorzy placa
Chcecie to placicie nie to nie , nikt plakac nie bedzie.Ze tak powiem gracie bez robienia problemow - nie macie problemow z naszej strony.
kthxbye
Ciesze sie ze to koniec twojej kariery z tym forum bo byles niezwykle zalosny 
|
A wiec jak juz mowilem odp na komentarze do tego watku, wiec odpowiem Ci drogi liderze wojny.
@Old Ordo
Thor Eter to najznakomitszy tego przykład. Mysle tez, że Tert Clawint oraz Calh Mand'ik na PoI zostali zabici przez Xaema. Dobry ten xaem skoro potrafi sam zabic, a w deadliscie ofiary jest ktos inny.
@O mnie
Tak, bylem pionkiem bo razem z Hespiosem nie wyszarowałem 130 MSa na hydrach. Tak, bylem pionkiem bo z dotacji z gminy nie kupowałem manasow na te hydry. Wiec sluchaj mnie teraz uwaznie - nie o level tu chodzi, a o aktywnosc i ogolne dzialanie, a tu nie mam co narzekac - bylem przeciez na wiekszej liczbie akcji niz ty. Ty fragowales - 1:0 dla ciebie, tzn dla twojego bota. Ty miales lvl i szybkosc - 2:0 dla ciebie, tzn. twoich innych ownerów. Pamietaj, ze gdyby w Tibii usuneli wszystkich sharerów i botterów, to olecko by teraz grało ale chyba na single player. Pamietaj o tym. Nie jestes inteligentny jak ja? Moze przestan patrzec na innych graczy przez pryzmat levela i tego co potrafi jego bot. To, ze nie uzywam BlackDNGAuto v8.1 i ze nie sharowalem MSa, razem z całą moja klasa nie znaczy ze jestem pionkiem.
Co do twojego miejsca zamieszkania, to pociesze cie - od kilku dobrych lat nie mieszkam juz w miescie. Ale moja wies zupelni rozni sie od twojej, tu zamiast pola uprawnego masz las w ktorym mozesz pić i robić co chcesz bez obaw ze mundurowi cie spotkaja. Tu zamiast krow masz sklepy i bary. Aha i pamietaj, ze to nie ja robie ze swojego miejsca zamieszkania takiej furory: "CZE JESTEM JACEK Z OLECKO-SWIĘCIE PRAWIE JAK OKĘCIE". Widze ze masz to juz na tibia.com i .pl teraz pora wpisać na tibia.de, tibiabr.com, fotka.pl i dac ogloszenie do gazety.
/hidek