Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2007, 12:48   #814
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Finix Pokaż post
@Old Ordo
Stare Ordo po wyplaceniu zaczal zabijac nikt inny jak twoj wódz Xaem ktory oposcil gildie a wina spadla na VU. Spytaj kogo chcesz

@Hidek
Wiesz dlaczego masz najmniejszy payment? Bo jestes najwiekszym pionkiem na tej "wojnie" a twoje posty swiadcza tylko o tym jakim to jestes blaznem. Nazwales mnie idiota? Dlatego ze sprawiedliwie ocenilem twoj wklad w wojne? (Przynajmniej z mojego punktu widzenia) A co do update to mi w sumie pasuje. (przepraszam ze nie jestem tak inteligentny jak ty a co do tego ze mieszkam na wsi to zapewne tak uczony jak ty powinien wiedziec ze w Polsce (na wzor USA i Europy Zachodniej) nastepuje tzn Dezurbanizacja.

@Do tych ktorzy placa
Chcecie to placicie nie to nie , nikt plakac nie bedzie.Ze tak powiem gracie bez robienia problemow - nie macie problemow z naszej strony.

kthxbye
Ciesze sie ze to koniec twojej kariery z tym forum bo byles niezwykle zalosny
Tyle, ze Hidek ma łeb! A ty krowia niańko, umiesz tylko dobrze obsługiwać bota. Gość ci jedzie po rajtach, a ty nie potrafisz zdania sklecić. Zapomniałem nie ma bota, który posta napisze Nie trzeba być omnibusem, żeby wiedzieć kto w życiu będzie miał łatwiej. Dezurbanizacja HAHAHAHA wam powinni prąd odciąć, żebyście w końcu coś tam posadzili na tym zadupiu, a nie tylko granie od rana do nocy. Jedyne co twoja wiocha produkuje to GP sprzedawane na Allegro.
Jak można nazwać kogoś "żalosnym" mając takie uszy jak ty?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post
Pociesze Cie jednak - w nastepnym update maja dodac nowe tereny, a w nich - krowy, chlewy, stajnie, obory - bedziesz czul sie jak u siebie, a Twoja gildia z pewnoscia kupi tam guildhall. Teraz bedziesz mogl krowy doic na przemian w RLu i w Tibii, cos niesamowitego.
Respect HIDEK!!!
Bosy_Wiesniak jest offline