Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Power Ranger
Staram sie rozmawiac kulturalnie wiec prosilbym cie o to samo, mysle ze stac cie na to. A troche wiem, gralem na aldorze od poczatku wojny z anima,siedzialem na vent EM jak twojego chara jeszcze nie bylo w EM, moi 3 rl byli w tej gildii wiec moze to ty skoncz pierdolic ok? A co do neutral to sa ludzie ktorzy nie chca sie w to gowno mieszac, widzialem napisal ktos od was ze Undead Horde supportuje anime, to ci powiem ze gowno wiecie bo znam kilku czlonkow tej gildii i jesli ktos pomaga ktorejs ze stron wojny to go wy*******aja, no ale teraz po tym jak im zajebaliscie 2 ludzi to raczej neutral juz nie beda. Wedlug was kazdy kto nie jest z wami jest przeciwko wam, ile razy zdarzylo sie ze zabilisice kogos kto chcial do was dolaczyc (np. offensive knight chcial do was wbic ale mial maly level to postanowil troche jeszcze poexpic no ale po tym jak go zabiliscie skonczyl w co) a magebomba zabiliscie kilku ludzi ktorzy wam pomagali na noobach itp. No ale teraz nic wam nie zostalo poza pkowaniem noobami wiec nowi wrogowie wam nie straszni xd wiec zabijajcie ilu sie da i kreccie filmy xD A co do szwedow to fakt lepiej byc z nimi niz z idiotami z olecka.
|
Tym bardziej jestem pewny ze nie masz pojecia co sie dzialo i co sie dzieje w EM i na aldorze, kto Ci powiedzial ze Hoolg~ jest moim jedynym charem? I nawet pojecia nie masz kiedy i kim dolaczylem do EM.
A co do kilku ludzi z Undead Horde to moze i oni sa neutralni, nie wiem nie wnikam. Ale to tez do czasu, Sir Haxel jakos zostal przyjety go gildi choc wszyscy wiedzieli kto to jest. Wystarczyl jeden frag na UndeadHorde i go wyrzucili. A co bedzie dalej to czas pokaze.