@Hidek
Smiejesz sie z nich ze sa wiesniakami i ze ta gra t cale zycie dla nich, a sytuacje ktora teraz jest na Nebuli przezywasz jak mrowka okres. Nie chce nikomu tutaj ublizac, ani sie klocic. Jednakze jesli by tak Ci wszystko zwisalo i mialbys tych jak Ty to mowisz "wiesniakow" w dupie, to nie meczyl bys sie przez jakies 30 min zeby napisac swojego jak, ze przesyconego inteligencja i uprzejmoscia posta. To jest tylko gra chlopaku, "wiesniaki" wyj.ebaly Cie z serva i przyjmij to jak facet z jajami, a nie jak baba na rynku, ktora nie ma sie komu wyplakac

Kazdy robi PA, na kazdym servie sa wdupowlazy, wszedzie sa wojny.
Jestem pewien na 10000% ze jak byscie wygrali wojne to bylo by o wiele wieksze PA, najlepszy przykladem jest Tana Max, smieszny koles, troche zakompleksiony tak sadze,jeszcze jakis miesiac temu pisal do kazdego z pro od VU ze ma payment 20 k i odgrazal sie co on mu nie zrobi, a prawda jest taka ze pale moze zrobic(Wybacz za wulgaryzm, ale to jest najlepsze okreslenie tej sytuacji).
Mam dla Ciebie ziomus szacunek bo nie boisz sie walczyc 90 ek, ktory powiedzmy sobie szczerze jest scierwem na wojnie, wiec daj sobie spokoj i idz na piwo..
@Xaemus~
Do Ciebie osobiscie tez nic nie mam, ale jesli bys byl facetem trochebardziej rozgarnietym ktory potrafi spojrzec prawdzie w oczy to wiedzial bys ze ten nasz(Tak tak tezj estem ze szczecina) Szczecin to tak naprawde wioska z tramwajami, w ktorej nie ma nawet pozadnego boiska do grania w pilke

Troche mi Ciebie zal bo masz pewno 30 + lat(skoro masz zone i dzieci),a grasz w debilna gierke i na dodatek klocisz sie z dzieciakami na forum. Nie wiem jaki jest w rl ale z Twoich wypowiedz na forum to wnioskuje ze moi kolesie co maja po 16-18 lat sa bardziej dojrzali niz Ty bo nie przeszla bym in nawet przez glowe mysl zebysie klocic z gowniarzami na forum i wyzywac ich od wiesniakow bo samemu mieszka sie w troche wiekszym miescie
To bybylo tyle z mojej strony, nikogo nie chcialem obrazic, jesli to zrobilem to przepraszam ale z mojego obiektywnego punktu widzenia to tak to wszytsko wyglada
pzdr