Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2007, 15:50   #816
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Fallathanu Pokaż post
@Xaemus~
Do Ciebie osobiscie tez nic nie mam, ale jesli bys byl facetem trochebardziej rozgarnietym ktory potrafi spojrzec prawdzie w oczy to wiedzial bys ze ten nasz(Tak tak tezj estem ze szczecina) Szczecin to tak naprawde wioska z tramwajami, w ktorej nie ma nawet pozadnego boiska do grania w pilke
Troche mi Ciebie zal bo masz pewno 30 + lat(skoro masz zone i dzieci),a grasz w debilna gierke i na dodatek klocisz sie z dzieciakami na forum. Nie wiem jaki jest w rl ale z Twoich wypowiedz na forum to wnioskuje ze moi kolesie co maja po 16-18 lat sa bardziej dojrzali niz Ty bo nie przeszla bym in nawet przez glowe mysl zebysie klocic z gowniarzami na forum i wyzywac ich od wiesniakow bo samemu mieszka sie w troche wiekszym miescie

To bybylo tyle z mojej strony, nikogo nie chcialem obrazic, jesli to zrobilem to przepraszam ale z mojego obiektywnego punktu widzenia to tak to wszytsko wyglada

pzdr
Fajnie, że mnie żałujesz. Mam jednak dla Ciebie smutną wiadomość, mianowicie; też kiedyś będziesz miał "30+ lat", różnica między nami polega na tym, że wy marnujecie swoje najlepsze lata dla pixeli, a ja te gorsze. Mając lat 16-18 wolałem szmule które przedstawiają nogi w procę. Teraz faktycznie spędzam czas przed komputerem wiążąc tym samym przyjemne z pożytecznym. Btw, nie wiesz co będzie jak będziesz miał 30lat więc nie mów co będziesz robił. Proroctwo zostaw innym, ogólnie nie warto się w to bawić, bo mogą Cię do desek przybić i taki będzie finał.
I na koniec, nie wiem w jakim szczecinie ty mieszkasz ale u nas boisk jest dużo. To, że wszystkie puste to inna sprawa. Dzieciarnia w tibie łupie zamiast pobiegać. A o ile dobrze pamiętam, to ludzie z furory byli u mnie w cafe i szukali soczka aka Ma'rin, chcąc obić go strasznie. O ile mnie pamięć nie zawodzi byłeś wśród nich?! Pamiętam stwierdzenie "Czarna BeEmKa czeka na dole" HAHHAHHAHHA
Pamiętaj jednak, że średnio rozgarnięty człowiek nie musi się obawiać czarnych BeEMek, w dzisiejszych czasach benzyna droga i nikt nikogo do lasu nie wozi.
Gratuluje poczucia humoru,
xaemus
Bosy_Wiesniak jest offline