A więc, chciałbym od siebie dodać, że na przykład Hidka, mam zamiar zakończyć swoją przygodę z Nebulą, oraz z tym forum.
Bardzo się cieszę ,że ta wojna się zaczęła, bo poznałem dużo fajnych ludzi, było dużo rozmaitych tekstów, wykrętów na TS/Ventrilo. Niestety koniec mnie jednak smuci, ponieważ odchodzę jako "Sprzedawczyk".
Teraz wytłumaczę co było powodem sprzedawania, jak wiadomo członkom LH, przed akcją na frostach musiałem jechać do miasta, wróciłem po akcji, myślę, wejdę na tibia.com sprawdzę jak im poszło, patrze a tu maskra, wbijam na Ventrilo i pytam co się stało. I słyszę "pewnie nas sprzedałeś, s*******aj, jebany spy" a więc ja wciskam przycisk Disconnect. Naciskam ikonę Tibia na moim pulpicie, wpisuję Account Number oraz Password, wciskam na klawiaturze T, po czym Enter. Otwieram VIP, i widzę znajomy i zaprzyjaźniony mi nick Castor Greey, otwieram okno rozmowy po czym
Ja:Czesc
Castor:Elo
Ja

stro ich pojechaliscie
Castor:hahahuahauhaua
Ja:btw Tassy Monix to Narlen i robi chara na wojne
Rozmowa się skończyła, Narlen został dojechany, a ja jestem z tego zadawolony
I na koniec chciałbym powiedzieć, że nie chciałem żeby to tak wyszło, ale nie których sytuacji nie można przewidzieć.
Kiedyś tu pewnie wrócę, a narazie to Hidek szukaj servera, a ja szykuję kasę na pacca XD
Cya, Yours Wawiernia