Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2007, 16:17   #818
Fallathanu
Użytkownik Forum

Fallathanu's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu

Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak Pokaż post
Fajnie, że mnie żałujesz. Mam jednak dla Ciebie smutną wiadomość, mianowicie; też kiedyś będziesz miał "30+ lat", różnica między nami polega na tym, że wy marnujecie swoje najlepsze lata dla pixeli, a ja te gorsze. Mając lat 16-18 wolałem szmule które przedstawiają nogi w procę. Teraz faktycznie spędzam czas przed komputerem wiążąc tym samym przyjemne z pożytecznym. Btw, nie wiesz co będzie jak będziesz miał 30lat więc nie mów co będziesz robił. Proroctwo zostaw innym, ogólnie nie warto się w to bawić, bo mogą Cię do desek przybić i taki będzie finał.
I na koniec, nie wiem w jakim szczecinie ty mieszkasz ale u nas boisk jest dużo. To, że wszystkie puste to inna sprawa. Dzieciarnia w tibie łupie zamiast pobiegać. A o ile dobrze pamiętam, to ludzie z furory byli u mnie w cafe i szukali soczka aka Ma'rin, chcąc obić go strasznie. O ile mnie pamięć nie zawodzi byłeś wśród nich?! Pamiętam stwierdzenie "Czarna BeEmKa czeka na dole" HAHHAHHAHHA
Pamiętaj jednak, że średnio rozgarnięty człowiek nie musi się obawiać czarnych BeEMek, w dzisiejszych czasach benzyna droga i nikt nikogo do lasu nie wozi.
Gratuluje poczucia humoru,
xaemus

Uwierz mi ze napewno w wieku 30 lat nie bede gral w Tibie, bo sa wazniejsze rzeczy w zyciu i ty bedac w takim wieku powinienes to wiedziec, masz dziecko, nim sie zajmij a nie sie klocisz na forach z trollami..
I nie mysl ze marnuje swoje najlepsze lata, bo teraz moja gra w Tibie ogranicza sie do odpalenia bota na expa i ustawienia alertow
a na takie rzeczy ktore wymieniles wyzej mam bardzo duzo czasu

Co do sprawy Marina ktorego to ludzie z Furory chcieli obic to nie do mnie bo nie jestem na tyle glupi zeby bic kogos za smieszna gierke, aczkolwiek wiem kim oni byli bo chwalili sie na ventrilo ;]

Ahh i jeszcze o boiskach pisales, to niestety przyznac Ci racji nie moge. Pojedz sobie do np. Poznania to zobaczysz dobre boiska, bo to co jest w Szczecinie to smiech na sali, jedyne dobre boiska to stadiony pogoni,arkoni i innych klubow, boisk ogolno dostepnych w dobry stanie jest bardzo niewiele i nie probuj mi tutaj udawadniac ze jest inaczej bo w pilke gram od wielu lat , w roznych klubach, u was na slonecznym tez kilka razy gralem, wiec wiem jak to wszytsko wyglada