Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2007, 17:24   #2654
Athelas
Użytkownik Forum

Athelas's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Kraków

Stan: Niegrający
Athelas ma numer GG 8978189
Domyślny Po co?

@Pan Klocek nie wiem czy na pewno, ale chyba jesli na respie potwora jest box/parcel, to respi sie kratke dalej. wiec te gobliny zrespily sie poza ta ,,wysepką".

@topic Po co? pytam się po co marnowalismy czas na szukanie rozwiazania, podniecajac sie/cieszac zdobycza Slythii? niecaly tydzien... obwód rookgardu, dobry pomysl.

Moja teza (na jaja): moze lepiej policzyc ile rookgard ma sqm? i ta liczba, ktora w polaczeniu z obwodem i dlugoscia wyspy dadza wspolzedne, na na kturej to kratce trzeba ropowac/shovelowac/pickowac po tyle razy, ile wyniesie iloczyn z wspolzednych tego punktu, i jak to zrobimy dostaniemy nie tylko SSa, ale mpa, stonecutter axe, blessed shield, DSL, Golden botsy/BoHy golden helmet. a co dziennie dostajemy 10 bronze amuletów, 100 axe ringow i Spike sworda na sell. w ten sposub bedziemy brac na hita minosa i rota i ze sella SSa dostaniemy 100K/dzień ponioslo mnie

sry za brak polskich znaków, ale shift sie zaciol.

@Marcin(z liczba)Wracaj na forum szał się skończył
Może przed wpisaniem notki chcesz przejrzeć "stopień inteligencji" moich postów? Przejżyj je! POSTY!!!
Cytuj:
87% osób niepełnoletnich na tym forum zachowuje się jak debile. Jeśli uważasz, że należysz do tych 13%, Przemyśl to jeszcze 3 razy...
Mam 13 lat.
Athelas jest offline   Odpowiedz z Cytatem