Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2007, 17:30   #27
ripper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Stan: Na emeryturze
ripper ma numer GG 3603576
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86
No tak tylko przed update sorc 70lv nie licząc run mógłby mnie bic z różdzki po 33hp. A teraz exori coś tam wali mnie po 70-80hp co turę (+ różdzka 30hp to co turę ponad 100hp mi bierze). Najlepsze jest to, że kina na skillu 90 nie ma takiej średniej w ludzi (a w przeciwieństwie do sorka bije w zwarciu i musiał długo trenowac - kina w kine ma może średnią z 20hp). Knight jest obecnie najsłabszą profesją zarówno w pvp jak i expieniu (i to znacznie najsłabszą, nie oszukujmy się). I nie piszę tego, aby komuś zrobic na złośc - ale taka jest prawda pzd
A to przed updatem nie było visów? Po prostu w "biegu" się ich nie używało, bo trafienie nie było zbyt łatwe. Doskonale mogły je zastępować HMM (drożej i trochę słabiej, ale zawsze). Knight może za 100 w rundzie nie walnie, ALE może bić po to 70-80 od resta do resta i nie będzie go kosztować to nic. Ponadto ma więcej capa na runy/potiony. I knight wcale nie jest najsłabszy - kretynowi zawsze będzie trudno, gracz inteligentniejszy od czajnika sobie poradzi.

A prawda jest jak dupa - każdy ma swoją.

Ostatnio edytowany przez ripper - 18-12-2007 o 17:31.
ripper jest offline