Sowi raz zapłacił. MIał przez pewnien okres limit expa ktorego nie mogl przekroczyć. Bodajrze 200k tak jak w chwili obecnej Kaytek i Heiks. A w chwili obecnej. Wystarczy spojrzeć na eriga. Robi po 600 700~k expa. I co ?? Pada ?? Nie. Sam można powiedzieć że ejstem neutralny w tej wojnie ale śledze na bierząco co sie dzieje na serwerze. I msuze rpzeznać że to wygląda tak. Vu jako że wygrywają wojne nałożyli paymenty to ktoś kto mimo wszystko expi bez zapłacenia pada. Dla mnie normalka w czasie wojny. Gdyby zaś było odwrotnie i obecne Lh wygrywalo by wojne a Vu by grzało depo to by była idenrtyczna sytuacja. TO wy byście mieli mase przydupasów. CO do xeama i hidka. CO do wieśniaków to też nie lubie takowych. Ale bez przesady. Każdy z nas ma gdzieś tam korzenie ze wsi. MOja mama wychowala sie na wsi to oznacza że też jestem wieśniakiem ?? Dajcie spokój nie możecie sie pogodzić że to nie wy panujecie na serwerze tylko grzejecie depo. Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili. 30 latek i tibia. Żałosne. tak jak poprzednicy zajmij sie rodziną a nie dyskusją na temat gry. POzdro
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta
20:53 Xenophage [64]: mojemu rl
|