Zobacz pojedynczy post
stary 18-12-2007, 20:15   #824
Oharis
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 11 2006

Domyślny

Beedrdrinkerze. CO prawda nie w regulaminie mowy o wieku grającego.Ale tak na zdrowy rozsądek. NIe wiem czy Xeam ma córke czy syna ale jak za kilka lat sie bedzie czuło dziecko którego ojciec rypie w tibie i kloci sie z nastolatkami ?? Ja bym powiedziec ze taka postawa powoduje rodzine patologiczną. Nie wiem nie znam xeama nie wiem czy ma prace czy cos ale takie zachowanie nie pasuje mi do dorosłego faceta. A wracając do gry,jest fikcja której nie powinno sie przekładać na życie prywatne i społeczne gdyby nie to że Guild VU nie pozwala xeamowi wyjsc z Pztu czy w dalszym ciągu żywił by nienawiść do Olecka ?? czy w dalszym ciągu byłby z nimi w guild i uważał ich za ziomków. Dla mnie to sie robi śmieszne jeżeli ludzie przez kilka pixeli wyzywają sobie matki i rodzine. Sprawiają innym graczom wpierdole itp. Zastanawialiście sie kiedyś nad tym ?? dla mnie to jest chore. VU też nie pozostaje świetymi i bez winy. Uważają się za bezkarnych i w zasadzie tak jest. Ale powinni troche czasem spojrzeć na low lvl i pomagać im. Nie dość że są Najsilniejsi na serwerze to niektórzy są tutorami, a z tego co wiem tacy powinni grac zgodnie z regulaminem tibi i nie uzywać botów, dla mnie tutor też powinien pomagać a nie patrzeć na czubek własnego nosa i oglądac sie za kolegami. Mysle że obydwie strony powinny przystopować z deka i wziąść pod uwagę że gra to tylko gra. PozdROWER
20:53 Xenophage [64]: zajebales p seta
20:53 Xenophage [64]: mojemu rl
Oharis jest offline