Wydarzenie roku 2007 na rookgaardzie.
Jak zdążyło wielu z Nas to już zauważyć Kończy się rok 2007. A wraz z nim, przechodzą do historii (bądź nie), pewne wydarzenia, które miały miejsce na rooku tego roku. W związku z tym chciałbym zamieścić w tym temacie mini-sonde dotyczącą najważniejszego, najbardziej spektakularnego, i najciekawszego wydarzenia bierzącego roku.
Chciałbym, abyście pisali własne zdanie nt. właśnie ich, jak i dodawali swoje propozycje... Myśle, że w sondzie nie zabraknie najważniejszych.
1. Solucja nt. Znikania Spike Sworda.
2. Wesoły Rookstayer i Rookguardian de'Bove jako pierwsi Polacy, pokonują "magiczną" poprzeczkę 100-ego poziomu.
3. Powrót (jak się już okazało, tylko chwilowy) Sunrise'a.
4. Hack jednego z najwyżej umiejscowionych Polskich rookstayerów - Austina Vantage.
5. 17:58: Faithfully minotaur mage has escaped from secret room! - Czyli tajemniczy komunikat na świecie Askara. Nie wiadomo czy dotyczył rooka, jednak nikt do dnia dzisiejszego nie wie co to było.
6. Euro Titania 2007, organizowana przez Pana Klocka.
7. Pierwszy Minotaur na górce pokonany na pięści przez Pana Klocka, czyli obalenie mitu o minotaurze na górce.
8. Spike Sword, wynikiem zabawy CM - Czyli wydarzenie, które ostatnimi dniami wywołało wiele szumu.
Dziękuje za wszystkie odwiedziny
Chcesz wyrazić swoje własne zdanie na temat mojej osoby?
Zapraszam!
Wstaw mi notkę!
Ostatnio edytowany przez darushu - 19-12-2007 o 01:31.
|