Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2007, 03:04   #54
Rotherdamie
Użytkownik Forum

Rotherdamie's Avatar

Data dołączenia: 19 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
Domyślny

Ancient900 :
Mnie to własnie wkurza ,że tak wysokie lvl FACC expią w tak małym expowisku odbierajac exp słabszym, niedoświadczonym graczom. Niektórzy PACC też tam wizyty składają (szkoda premium) . Co jest tam takiego aby marnowac czas bijac bersa, dragona, 2 dsy ,mino guarda i te badziewie orkowe ???
Nie lepiej zwiedzac już Ancient Temple czy DK??? Albo nawet POH ,a zostawic ten oblegany i tak zamek newbie?

Co do poradnika:
Mnie bardziej przekonuje przydatność od ortografii i interpunkcji,bo tą da sie błyskawicznie poprawic. Poradnik ma sie przydac ,a nie byc czystym ortograficznie ,a mówic jakies brednie. Bers nie jest na powierzchni lurowany ,bo w wiekszosci przypadków osoba lurujaca jest miedzy bersem a newbie (cienki korytarz) wiec mu sie nie opłaci dostac od bersa... Moze tez wyskoczyc przypadkiem ,a wtedy magic wall sie przydaje (jezeli mozesz ich uzywac)
1 pietro to co innego...
Ogólnie:
7,5/10
Przyda sie newbiom ale troche nie dopisales o lootbagu. Przeciez można zbierac crossbow, brass armor, double axe i inne duperele.
Skoro kierujesz to do newbie to nie opisuj wieży bo 30 lvl to juz nie newbie i da jakos draga i dsa utłuc.Zreszta jak chodzi sie po pierwszym pietrze to widzi sie draga potem mino maga i ortca szamana ,a nawet dsa (chyba). Newbiom to sie nie przyda ,chyba ,że opisujesz co moze wejsc do nas gdy łazi po powierzchi (bers i mino guard). Wieze z bersem , hunterem i mino archem oczywiscie zostaw.

Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-12-2007 o 03:09.
Rotherdamie jest offline   Odpowiedz z Cytatem