Drogi autorze:
Jesteś moim idolem jesli chodzi o grę druidem i pisanie poradników.Ten jest jednym z najwiekszych hitów ostatniego update. To własnie ty zainspirowałeś mnie do gry Druidem i pokazałeś jak we właściwych rekach można zrobic z niego maszyne do expienia. Dzieki tobie zrozumiałem ,że nie tylko Sorc moze byc power gamerem ,a Druid nie słuzy tylko do robienia uhów.
Twój poradnik pokazuje jak efektywnie można wykorzystac jego czary oraz defensywną nature Druida do expienia i wspomagania drużyny. Jednak po tym update wiele sie zmieniło , niektóre czary nie są już takie przydatne jak dawniej ,a niektóre całkowicie usunieto i wprowadzono nowe. Poza tym expowiska tez sie zmieniły i dodano do nich nowe ,niebezpieczniejsze potwory niż kiedyś. Druid zyskał sporo na sile choc jest to pewnie chwilowe. Ja nawet znalazłem zwłoki Crypt Shamblera w Mt. Strenum więc twoja interwencja jest niezbędna.
Dlatego też mam prośbę :
Nie mógł byś na nowo zacząć przeżywać nowe przygody starym Druidem oraz zapoznac sie z nowymi czarami i expowiskami aby wreszcie móc zaktualizować ten poradnik ,który znów mógłby być pomocny i służyc na nowo dobra rada dla poczatkujacych. Bo własnie po to on powstał i jest tu ciągle. Nie zawaham sie stwierdzic ,że jest on lepszy niż ten autorstwa znanego Emoka. Jest on w ogóle najlepszym poradnikiem dla Druida na forum.
Z wyrazami uznania:
Rotherdamie
Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 19-12-2007 o 03:38.
|