Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2007, 10:26   #829
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oharis Pokaż post
Sowi raz zapłacił. MIał przez pewnien okres limit expa ktorego nie mogl przekroczyć. Bodajrze 200k tak jak w chwili obecnej Kaytek i Heiks. A w chwili obecnej. Wystarczy spojrzeć na eriga. Robi po 600 700~k expa. I co ?? Pada ?? Nie. Sam można powiedzieć że ejstem neutralny w tej wojnie ale śledze na bierząco co sie dzieje na serwerze. I msuze rpzeznać że to wygląda tak. Vu jako że wygrywają wojne nałożyli paymenty to ktoś kto mimo wszystko expi bez zapłacenia pada. Dla mnie normalka w czasie wojny. Gdyby zaś było odwrotnie i obecne Lh wygrywalo by wojne a Vu by grzało depo to by była idenrtyczna sytuacja. TO wy byście mieli mase przydupasów. CO do xeama i hidka. CO do wieśniaków to też nie lubie takowych. Ale bez przesady. Każdy z nas ma gdzieś tam korzenie ze wsi. MOja mama wychowala sie na wsi to oznacza że też jestem wieśniakiem ?? Dajcie spokój nie możecie sie pogodzić że to nie wy panujecie na serwerze tylko grzejecie depo. Jak by ta gra nie była dla was wszystkim to byscie tak nie mowili. 30 latek i tibia. Żałosne. tak jak poprzednicy zajmij sie rodziną a nie dyskusją na temat gry. POzdro
__
Sowi moze robic nawet dwa miliony expa dziennie i nikomu to nie bedzie przeszkadzac. Wszyscy wiedza jakim noobem jest sofku jakby nawet wbil 500lvl w tej grze to jest w stanie paść od 1 noobchara na 12lvl który może używać exura gran. Nie każdy z nas. I tak nie musiałeś nam pisać skąd jest Twoja Mama. Widać to odrazu po tym co piszesz skąd jest. Żaden NEWS. Szkoda tylko, że z tego co piszesz nie lubisz własnej Mamy. To chyba większa patologia niż u mnie. Ale jakoś to będzie, podobno już trzecie pokolenie traci akcent.
A narazie sorry, ale muszę leciec.

WYNGIEL PRZYWIEZLI. LUDZIE WYNGIEL JE WE WIOSCE.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oharis Pokaż post
Beedrdrinkerze. CO prawda nie w regulaminie mowy o wieku grającego. Ale tak na zdrowy rozsądek. NIe wiem czy Xeam ma córke czy syna ale jak za kilka lat sie bedzie czuło dziecko którego ojciec rypie w tibie i kloci sie z nastolatkami ?? Ja bym powiedziec ze taka postawa powoduje rodzine patologiczną. Nie wiem nie znam xeama nie wiem czy ma prace czy cos ale takie zachowanie nie pasuje mi do dorosłego faceta. A wracając do gry,jest fikcja której nie powinno sie przekładać na życie prywatne i społeczne gdyby nie to że Guild VU nie pozwala xeamowi wyjsc z Pztu czy w dalszym ciągu żywił by nienawiść do Olecka ?? czy w dalszym ciągu byłby z nimi w guild i uważał ich za ziomków. Dla mnie to sie robi śmieszne jeżeli ludzie przez kilka pixeli wyzywają sobie matki i rodzine. Sprawiają innym graczom wpierdole itp. Zastanawialiście sie kiedyś nad tym ?? dla mnie to jest chore. VU też nie pozostaje świetymi i bez winy. Uważają się za bezkarnych i w zasadzie tak jest. Ale powinni troche czasem spojrzeć na low lvl i pomagać im. Nie dość że są Najsilniejsi na serwerze to niektórzy są tutorami, a z tego co wiem tacy powinni grac zgodnie z regulaminem tibi i nie uzywać botów, dla mnie tutor też powinien pomagać a nie patrzeć na czubek własnego nosa i oglądac sie za kolegami. Mysle że obydwie strony powinny przystopować z deka i wziąść pod uwagę że gra to tylko gra. PozdROWER
Dla twojej wiadomości: syna. I życzyłbym ci, zeby w twoim szałasie panowała taka patologia jak u mnie w domu. Wasi rodzice przez 8h dziennie robią różne rzeczy w pracy. Jedni udają spychokoparki, drudzy kserokopiarki, inni masują sekretarki. Ja siedzę i szydzę sobie z bandy wiejskiego wataszki Klapnięte Ucho Don Diego Snikersa. Wszyscy zarabiają na chleb w taki sposób jaki im się podoba. I nie wiem z czego wnioskujesz, ze kogoś nienawidzę. Na allegro sprzedawane są używane mózgi. Myślę, że czas prezentów świątecznych powinieneś wykorzystać. Załóż Tacie konto na allegro, niech kupi ci coś co przyda się na lata.
BIBI

Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 19-12-2007 o 10:44.
Bosy_Wiesniak jest offline