Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2007, 11:37   #832
August
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2005

August ma numer GG 4786311
Domyślny

@Wawierni aka Thegi aka Waw

Nie zwalaj winy na mnie ;] bo ja Ci mowilem ze mam wyjebane w ten nick i nawet niech zrobi 200 na wojne, pisales do kazdego o tym nicku niewiem poco.

@Hidek
Placiles? To skad mozesz wiedziec czy ktos bedzie dojechany czy nie?
Kiedys fakt praktykowalismy cos takiego, ale tylko na niektorych i to Xaem pierwszy zaczal dojezdzac ludzi, z tego co wiem to poszlo wlasnie oto ze niektorzy niechcieli kogos tam zabic, to Xaem wyszedl i go zabil i tyle.

Teraz juz niebedzie zabijania za darmo jak ktos sie wyplaci, rle VU ktorzy niebrali udzialu w wojnie niemaja jacys specjalnych praw. Ci ktorzy pomagali nam w wojnie traktujcie ich jako VU, niemowie tu o mexykancach czy innych pajacach co nawet wjazdu na ts niemaja i niemieli nigdy -.- mowie o ludziach ktorzy siedzieli u nas na tsie, powinniscie wiedziec skoro mieliscie szpiega.

Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta.

GL & HG

/Hans
August jest offline