Cytuj:
Oryginalnie napisane przez August
@Wawierni aka Thegi aka Waw
Nie zwalaj winy na mnie ;] bo ja Ci mowilem ze mam wyjebane w ten nick i nawet niech zrobi 200 na wojne, pisales do kazdego o tym nicku niewiem poco.
@Hidek
Placiles? To skad mozesz wiedziec czy ktos bedzie dojechany czy nie?
Kiedys fakt praktykowalismy cos takiego, ale tylko na niektorych i to Xaem pierwszy zaczal dojezdzac ludzi, z tego co wiem to poszlo wlasnie oto ze niektorzy niechcieli kogos tam zabic, to Xaem wyszedl i go zabil i tyle.
Teraz juz niebedzie zabijania za darmo jak ktos sie wyplaci, rle VU ktorzy niebrali udzialu w wojnie niemaja jacys specjalnych praw. Ci ktorzy pomagali nam w wojnie traktujcie ich jako VU, niemowie tu o mexykancach czy innych pajacach co nawet wjazdu na ts niemaja i niemieli nigdy -.- mowie o ludziach ktorzy siedzieli u nas na tsie, powinniscie wiedziec skoro mieliscie szpiega.
Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta.
GL & HG
/Hans
|
HAHHAHA,
powinienes pracowac jako rzecznik rządu.
NIE BĘDZIE ZABIJANIA!
NIE BĘDZIE PEKOWANIA!
NIE BĘDZIE NICZEGO!
Czego to ludzie nie zrobią dla paru GP.
Założymy się, że będzie?
Expowisk mało, przydupasów duzo, cudów nie ma.
Mam ochotę na małą ankiete:
KOMU BĘDZIE LIZAŁ BOYTANO jak będzie nowa wojna?
A/ VU
B/ SA
C/ NIE BĘDZIE LIZAŁ NIKOMU BO MU JĘZYK ZDRĘTWIAŁ