Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DetiVo
|
Mógłbyś mi wyjaśnić, dlaczego PA i PK w Tibii miałoby być przejawem wyżywania się za krzywdy w RL? Ja nie widzę w tym żadnego związku... Skąd możesz wiedzieć, czy nie robią tego wyłącznie dla zdobycia większej ilości pieniędzy lub chociażby dla zabawy? Bardziej skłonny jestem przyznać, że to Wy, ludzie, którzy wiecznie płaczą, bo zostali ofiarami PA, macie z tego powodu kompleks i na forum szukacie wsparcia, które choć trochę podbuduje Wasze ego.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damian Leskiewicz
Co do stylu gry SE bym polemizował.
Ja ani razu nie miałem styczności u nich z takim stylem gry co opisałeś.
Zawsze z nimi sie dogadywałem.Dlatego jakoś nie potrafie uwierzyć ze zajmowali jakieś expowisko na cały dzień.
|
Mam nieodparte wrażenie, że gówno wiesz. Jak długo grasz na Azurze? Jak szerokie są Twoje kontakty z SE? Myślisz, że Ci się przyznają, że płacą za grę w spokoju? Poza tym zajmowanie przez nich expowisk nie polega na tym, że włażą gdzie chcą i wywalają każdego. Zazwyczaj obowiązuje kolejka. Poza tym na cyklopach SE nie przyexpi za bardzo, więc nie dziwię się, że zawsze się z nimi dogadywałeś...
@Tegax
Jak tam Twoje hackowanie?

Słyszałem, że Siggurdius się załamał po tym jak ojebałeś i zrookowałeś mu postać... xD