Temat: Wandet i PA
Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2007, 16:27   #26
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DetiVo Pokaż post
Z Ise niestety nie porozmawiasz na poziomie bo jeszcze nie skonczył podstawkowki, prawda przyjacielu?

A co do PA.. było jest i będzie, wiec odrazu z mieniaj świat, bo masz racje, grają tam zakompleksione dzieci, gdzieś się wyżyć muszą, skoro nie na rlu, to w internecie..
(Juz nie moge sie doczekac pojazdu od Ise~)
Mógłbyś mi wyjaśnić, dlaczego PA i PK w Tibii miałoby być przejawem wyżywania się za krzywdy w RL? Ja nie widzę w tym żadnego związku... Skąd możesz wiedzieć, czy nie robią tego wyłącznie dla zdobycia większej ilości pieniędzy lub chociażby dla zabawy? Bardziej skłonny jestem przyznać, że to Wy, ludzie, którzy wiecznie płaczą, bo zostali ofiarami PA, macie z tego powodu kompleks i na forum szukacie wsparcia, które choć trochę podbuduje Wasze ego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damian Leskiewicz Pokaż post
Co do stylu gry SE bym polemizował.
Ja ani razu nie miałem styczności u nich z takim stylem gry co opisałeś.
Zawsze z nimi sie dogadywałem.Dlatego jakoś nie potrafie uwierzyć ze zajmowali jakieś expowisko na cały dzień.
Mam nieodparte wrażenie, że gówno wiesz. Jak długo grasz na Azurze? Jak szerokie są Twoje kontakty z SE? Myślisz, że Ci się przyznają, że płacą za grę w spokoju? Poza tym zajmowanie przez nich expowisk nie polega na tym, że włażą gdzie chcą i wywalają każdego. Zazwyczaj obowiązuje kolejka. Poza tym na cyklopach SE nie przyexpi za bardzo, więc nie dziwię się, że zawsze się z nimi dogadywałeś...

@Tegax

Jak tam Twoje hackowanie? Słyszałem, że Siggurdius się załamał po tym jak ojebałeś i zrookowałeś mu postać... xD