Temat
:
Gdzie Mam Expic? Porady dla niezdecydowanych
Zobacz pojedynczy post
19-12-2007, 16:56
#
6767
Bekaojad13
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 12 2007
Lokacja: Ab'Dendriel nie no tak naprawde to w świecie Tibji
Stan: Aktywny Gracz
Imię:
Bloody Elwina
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Skille: Skiluje
Ja palladynem 21 lvl ze skillami 59/40 expie na ghostlandzie. Sa tam DS tylko raz juz padlem(lagi:/) a w ogóle duzo tam jest ghouli i tam od 15 lvl expie. Ghoule maja duzo kasy i najwiecej z nich wszystkich wyciaglem ze 3 k. I powiem wam ze fajnie jest poexpic na mounth sterum bo sa nowe Cyce.( tylko cyclop smith jest przeje****) Expie rownierz za kopalniami dwarfow tam sa miotaury i Stell helmet w quescie. oraz na dwarfach Guardach w 2 kopalni na samym dole(prawie
) jezeli wy chodzicie na jakies Viwierny to nie polecam poniewaz bardzo szybko mozna pasc i stracic polowe EQ
. Spoko jest tez na zamku tylko berserkery:/:/:/) Bardzo kijowo moim zdaniem jest tesz w kopalni w miescie kazordoon bo jest malo dwarfow do skilowania i w miedzy czasie expienia dla malych lvli. Rowniez dla mnie. Jezeli juz nie mam gdzie expic bo nic mi procenta nie daje na tym na co moge chodzizc ide za wysokimi lvl blisko na jakies dobre potwory. np ostatnio bylem na minotaurach magach i koles sluzyl jako bloker
. Z kumplem tesz chodzimy na Vivierny bo im wiecej osob tym wieksze bezpieczenstwo chociaz szkoda ze nie gildia) A jezeli juz nigdzie nie moge expic to albo gram druga postacia albo ide do miejsca gdzie jest bardzo bardzo duzo kijowych potworow poniewaz wiekszocs daje cos expa a przynajmniej nie dedne
( Przezd uzyciem tego poradnika spytaj wiekszych leveli czy mam racje bo wielu kolegow tak padlo przez moje poradniki)
Bekaojad13
Wyślij prywatną wiadomość do Bekaojad13
Znajdź posty użytkownika Bekaojad13