Zobacz pojedynczy post
stary 19-12-2007, 21:52   #842
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Oharis Pokaż post
Xeam nie wiesz co chcesz osiagnac przez pisanie tych dziecinnych tekstów. I gdzie wnioskujesz z tecgo co napisałem że nie lubie swojej mamy ?? Wręcz przeciwnie. Ja się z tobą klucil nie bede ponieważ donikąd to nie prowadzi. A te używany mózg na allegro to pewnie twój ?? Z jednej strony dobrze że go sprzedajesz ponieważ i tak go nie używasz a trihe kaski na święta sie napewno przyda A co do tego że śmiejesz sie z innych zawodów które wymieniłeś to widać jakim jesteś "Dorosłym gówniarzem" po 1sze żadna praca nie hańbi a po 2gie pomyśl o emeryturze nie wiem czy wiesz ale na to sie pracuje całe życie. Im mniej lat przepracujesz tym masz skromniejszą emeryture. A niestety. Starość dopadnie każdego, A ty w dalszym ciągu będziesz tkwił przed komputerem i grał w Tibie okradając w depo dzieci. A więc BIBI Jak to sie pożegnałeś.

Ps. Miasto śmiedzi spalinami a ja musze w nim mieszkać i kitrać sie rpzed psami jak chce z kumplami na świerzym powietrzu piwko wypić....................
taaa pij i Cie lesniczy Upier***i ^^
wiejski bimber rox! a te wasze kamasze mmm albo poranna jazda rozrzutnikiem
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline