Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ElynAlvia
@up Masz rację, nie wiem jakie masz nerwy, aby wysłuchiwać po każdym swoim poście milionów obelg itp... Ja bym to już zrobił chyba z rok temu....
Ludzie to się staję głupie i mało dojrzałe. Co Falcon napisze tutaj zaraz mu leci tysiące odpowiedzi jaki on fe bo z Tengu trzyma. Czy w tej grze kiedy robisz postać/konto jest gdzieś kolumna, w której wybieramy narodowość? Nie każdy chce trzymać tylko z Polakami. Może on grał z nimi wcześniej lub po prostu woli z nimi grać? Sami gadacie : "Tibia to TYLKO gra...". To czemu macie do niego jakiś żal? Każdy dobiera sam sobie szczerze... Co WY byście zrobili gdybyście wygrali wojnę i przejęli serwer? Wiem, wiem trochę się "wyżywają" lub tylko odgrywają się po wojnie ;] Zrozumcie wreszcie to jest TYLKprzyjaciół, z którymi gra. Tak samo denerwujące jest to, że gadacie, że z Tengu przy władzy to okropność. Ale powiedzcieO gra... Właśnie taka jest gra na pvp... Wojny.... PK... Przegrani oczywiście muszą się podporządkować lub zrobić "rewolucje". I tu znowu muszę się powtórzyć... Mówiliście/mówicie : To jest tylko gra...! Możemy ją w każdej chwili rzucić, nic dla nas nie znaczy... TO CZEGO TO TAK WSZYSTKO PRZEŻYWACIE? Trzecia rzecz jaka jest irytująca to, że non stop pada jedno hasło : Tibia for Life.... Yyy ee? A co Ciebie to obchodzi? Każdy ma swoje życie... Jedni np. nie mają kilka dni szkoły i mogą sobie zrobić nockę inni np. są chorzy i zrobią sobie jakieś pg... Każdy z was miał tak kiedyś... Może wreszcie zastanowicie się nad sobą? Nad swoim sposobem życia? Może postaracie się, aby to forum wróciło do normalności? Zastanówcie się dobrze nad tym co napisałem... Bo to co teraz pokazujecie jest ŻAŁOSNE ! Nie wiem jak tym chcecie pokazać swoją dorosłość czy też mądrość... Tym można tylko pokazać swoją głupotę i słabe strony... Rozpisałem się tak ponieważ już ostro przesadzacie... Chcemy chyba tutaj podyskutować o wydarzeniach z xereny prawda? Ale jak?! Jak tutaj co drugi post to wyzywanie Tengu etc... Nawet ludzie, którzy stoją "po drugiej stronie barykady" nie mogą tutaj nic napisać... Rozumiem nie lubicie ich ale pokażcie jacy wy jesteście mądrzy i piszcie kulturalnie... A jak nie to nie powinniście żegnać innych tylko siebie...
|
Nie wiesz jak jest to sie nie wypowiadaj
1. Sprawa Falcona
Falcon i jego kumple z Chorzowa to grupa dupolizów którzy trzymaja palec Tengusom w dupie zeby tylko sobie móc wbic tych kilka lvlków.
2. Sprawa wojny
Fakt gdyby polacy wygrali wojne to tez PA by bylo tak jest na wielu serwach pvp ze gildia trzymajaca wladze robi PA.
3.Sprawa na temat stosunku ludzi do Tengu
Dlaczego ludzie tak Tengu nie lubia ??
Dlatego ze jeszcze przed wojna Tengu robilo takie PA ze az sie grac odechciewalo co chwila ktos na GC pisal "Mitzum, Xazez, Nargoriel itd itp. wpadli mi na exp i zazadali boh" Wiesz co sie dzialo jezeli ktos im tych boh nie dal ?? DED
Tak wiec nie dziw sie ze wielu ludzi tak nie lubi Tengu bys poczul ich PA na wlasnej skórze to tez bys o nich zmienil zdanie.