Nie wiem co ty masz z tym frixarem, ale mam w dupie twoje wypowiedzenie wojny. Bo nata zaczoł sie pluć o byle gówno. No nie wiem. Jak chcesz nie wiem co ci w ogóle zrobilem.

Nie chce z Toba i twoimi 4 znajomymi wojny.
Powód: Nie ma powodu nie, bo nie.
Ale dobrze skoro chcecie robić z byle gówna problemy to, róbcie.
Świadczy to o waszym poziomie, a z tego co widzę to nie macie za ciekawego.
Bo czytajcie sobie wszystko co piszecie i zrozumcie ze przez kłótnie daleko nie zajdziecie. Może na tym forum jesteś tak przyzwyczajony, lecz ciekawe czy na jakim innym forum byś sobie długo popisał.
Wiem, wiem jest to jedyne forum na którym piszesz rozumiem cie. Także rozumiem nate. Lecz nie wiem dlaczego robicie problemy o jakieś gówno. Bo mialem w bocznej rubryce "124", i co z tego. Czy to świadczy ze jestem super cool? Nie to jest zwykły level w tibi. Nawet jak
Skłamalem nie powiniscie robic o to wielkich problemów. Podchodzic do sprawy tak poważnie, bo Nata traktowales to jak jakas zbrodnie. Zaproponowałem Jakis pk team ładny. Wy nie wiadomo z kad zaczeliscie wariowac. No nie wiem Znajde sobie innych ludzi i "Bez problemów". Jakis pk team. Nie myslcie ze tylko wy macie wspólne poglądy. Wiem, ze wiekrzosc ludzi zachowuje sie jak zwierzaki, bo on nagadał Xov~ to odrazu my musimy tez, bo on jest dużej na forum.
Trochę musicie mysleć sami. Bo nie tylko wy jestescie na tym forum. Nawet jak jakis 10 latek tu zacznie pisac to nie powinno byc to dla was problemem. Bo on ma 10 lat i jest małem szczurem i dlatego nie moze pisac tu. Świadczy to o was. Myslicie dlaczego przez wiekrzość. Czasu
"Rom" wygrywał? Bo oni sa zgrani nie obrażaja ludzi od tak. Czytałem ich posty. I tylko dla tego dostali niedawno baty, bo było ich 2 razy miej, ale i tak, nie dali dupy i sie napierdlali, a nie jak "FAG"- Imnates.
Dostają wojne to odrazu nikt nie gra. Inny server. Tak naprawe za czasów Liama~ fast~ była zupełnie inna aurea. Teraz same nooby.
Którzy pvp maja zajebiste, ze zal. Dla was swiat sie toczy wokól levela. TIbi. Kto wygrywa wojne.
Ciekawy jestem waszych ocen w szkole.
Bo jesli nie którzy grają w tibie, od 5 do 20h to nie wiem co mozna o takim człowieku powiedziec.
huhu, ale sie rozpisalem xD
NO KURWA JEBANA MAC ZASTANÓWCIE SIE W OGOLE CHOCIAZ RAZ. CO WY OD*******ACIE!!!!
taki oto offtop zapewne bedzie ten post usuniety. ;p