Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kael-Elf
fajne ss dobrze ze powiedziales gmowi i ***anych br ile razy takie pedaly siedza w dp i czekaja az ktos z lootem przyjdzie i ci za***ia TEMPIC BR!!!!!!!!
POLACY ZADZOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
taa... tak kochacz Polske ale po polsku pisac nie umiesz... wiekszosc Polakow taka jest (nie mowie ze wszyscy)... tylko: "jestem super" zamiast "jestem debilem" -.-
tutaj macie drogie dzieci przyklad jak NIE nalezy postepowac, lol
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez globi
No no niezle tez tak bym chcial zeby GM zareagowal na mojego reporta.
@up
Stary skad ty sie urwales, Polacy zondzom czy jak ty to tam napisales. N00bem to chyba sam jestes jak takie teksty walisz. Prawda wsrod "br" jest sporo n00bow, a myslisz ze Polacy sa lepsi, jak tak to sie mylisz, spotkalem wielu polakow=n00bow. A druga sprawa to to ze nie ma<przynajmniej nie powinno byc>takiego czegos jak br, pl czy swe, wszyscy jestes Tibianczykami<chyba dobrze napisalem, jesli zle sorx>. Wiec zastanow sie nad tym co piszesz.
PozdrO
|
taa... wedlug mnie powinno byc tak ze zanim sie wpusci goscia na rooka, musi przejsc test z angielskiego... a w jezyku narodowym powinno byc dozwolone tylko gadanie na priv, wyeliminowalo by to z gry wiekszosc "polakuw" i innych "br?" -.-