Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2007, 16:07   #1
Czarny ork
Zbanowany

Czarny ork's Avatar

Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland

Stan: Usunięty
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
Domyślny Żądam dostarczenia pacc z konkursu na sms.tibia.pl.

Witam, nie obchodzą mnie wasze wykręty typu "to nie my prowadzimy ten konkurs", macie nad nim patronat, na waszej stronie ma on swój alias, w prawie każdej podstronie można się natknąć na odsyłacz do tego konkursu, a więc powinno was to zainteresować.
Otóż, od 140 dni męcze się z Bosalem, co do mojej wygranej, w krótkim odstępie czasu wygrałem 2 pacce:
05-08-2007 Dreeadnought Unitera PACC na 90 dni
24-07-2007 Dreeadnought Unitera PACC na 90 dni .
Niestety tylko jeden do mnie doszedł, kontaktowałem się z Bosalem jak tylko mogłe, wysłałem od pory wygrania tych pacców może nawet z 20 wiadomości, na maksymalnie 4 dostałem odpowiedź, zawsze mnie zapewniano o tym, że pacc dojdzie niebawem, cóż już dawno mineło 90 dni w które sms.tibia.pl zobowiązuje się dostarczyć pacc mimo, że jest to absurd aby tak długo czekać, ja czekam owiele więcej.

Liczę na podjęcie działań w tej sprawie, jeśli nie chcecie robić z tego szumu na forum, skontaktujcie się na email [email protected], jeśli temat zostanie usunięty, a żadne działania nie zostaną podjęte, nie będę dalej biernie czekać...
Czarny ork jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.