Temat: Serwer Celesta thread
Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2007, 17:30   #12671
Xelo
Użytkownik Forum

Xelo's Avatar

Data dołączenia: 11 09 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir_Piapi Pokaż post
@topic
Nie jestem z tego swiata i zaraz ktos zacznie szczekac ze sie w*******am ale sledze temat, ogladam screeny, jaram sie recon
Karo~ banned? wcielo mnie bo po tylu akcjach, nagle jakis ciec sie obudził i zachciało mu sie sprawiedliwosci
ownage, nie rozumiem za co tu banowac, padlo duzo niewinnych ale sa tez fragi zasłuzone, ciekawi mnie kto teraz bedzie pilnował porzadku..
Widac macie jeden miech "wolnosci"..
KOmentujac na koniec to kazdy ma jakis reason w tej grze, niektorzy expa jak pojebani zeby byc lepszym od kolegi z klasy, inni zabijaja a drudzy jaraja sie krolikami na rook'u i jezeli im to pasuje to jacy by nie byli trzeba zamknac jape i to uszanowac..
Karo~ wracaj, kthxbye
/Foo
Mylisz się Karo nie walczy ani o sprawiedliwość ani nawet o porządek na celescie mnie to się kojarzy się jedynie z jakąś chorą rządzą pokazania innym, że potrafi się zabrać dziecku cukierka.

Co do "reason" w grze to tutaj też widzę to troszkę inaczej.
Jeśli chcesz grac po to żeby zabijać wolna droga to chyba nie problem wybrać świat pvp. Rozumiem zabić botera na non-pvp z samej zasady ale low lvle na guardach ? <bez komentarza>
Ludzie nie po to wybierają grę na serverach bez pvp żeby być zabijanymi bez powodu przez jakiegoś niewydarzonego swira.

A tu jakiś tam lootpick