Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Olorion.
To jest wlasnie wasz problem, z wami da sie normalnie porozmawiac tylko jezeli udaje sie mega retarded debila, bo nie musicie sie wznosic na wyzyny intelektualne aby czerpac jakakolwiek radosc z rozmowy. Teraz jak widzicie jacy jestesmy normalnie, zaczyna wam od*******ac i glupimi odzywkami staracie sie zwrocic na siebie uwage. Nie jestes smieszny, moze dax sie podnieci, ale on zawsze lizal wszystkim dupe, a w koncu udalo mu sie znalesc "prawdziwych" (?) przyjaciol, jak ty, z ktorymi udaje mu sie utrzymywac jakistam kontakt.
zreszta, whatever, You're so funny! Please, continue 
|
z Bongo znamy sie rok? poltora? Wiec sie nie odzywaj bo Ty belfawa zaczales botowac chyba cos na wakacjach

Bylem cop i fragowalem kuchina, smutna prawdaa ;\ I nikt nie odpowiada mi jak 'psy', wg mnie to wlasnie gdy jakis Neztas czy sens~ napisze GO ANK KILL <NICK> Ty lecisz i bijesz i taka jest miedzy wami rozmowa. Bongo bylo jest i bedzie i tego nie zmienisz, dopadniemy Cie, ubiecuje <3 A daxem nie gram bo mi sie znudzilo, nic mi nie da 100 lvl w grupie idiotow ktorzy szukaja swojego miejsca na ziemi i znajduja je w Tibii, bey.