Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak
Mam nadzieje, ze to co dostaniesz nie bedzie cieple i wilgotne.
kolego - ass lickerze
|
A ja mialbym nadzieje, ze w ogole cos dostanie. Czasy jak wiemy sie zmienily i na jedno stanowisko jest ogromna liczba chetnych. Trzeba sie naprawde starac, zeby cos dostac, ale nasz kolega - asslicker, jest na dobrej drodze.
Cytuj:
|
Wiem, że porażka na wojnie i paymenty bolą, ale odejść z honorem by wypadało. Btw, ilu byłych (oj niestety ) przydupasów VU macie w swych szeregach?
|
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH, nie sądzilem ze dozyje czasow w ktorych jakis koles z brązowym językiem będzie mi mówił o honorze. Żarcik dobry. Nie powinienes nikogo uczyc honoru, bo sam go nie masz.
Idź lepiej dalej lizac, bo to ci zdecydowanie lepiej wychodzi.
Cytuj:
|
A sonda niepotrzebna, bo nie od dziś łatwo odróżnić kto jest kolegą a kto ass lickerem. Wątpię że znasz to pierwsze pojęcie, więc Ci wytłumaczę- ass lickerzy nie dostają nic w zamian, koledzy/przyjaciele- owszem.
|
Wręcz przeciwnie - asslicker w zamian dostaje ciepłą posadkę na servie, darmową wersję "brązowej" gumy barwiącej Orbit oraz ta niepowtarzalna satysfakcje. Potem jeden przydupas chwali sei drugiemu:
"A ja dzisiaj przyniosłym bolty na exp Castorowi",
"A ja kurde manasy Finixowi, ale fajnie".
Ale nie martw sie powoli wkraczasz w to liżące srodowisko wiec szykuj jęzor i zapomnij o honorze. Przełom nastał, rozdział w życiu nowy, kiedyś język czysty, staje sie brązowy. Taki maly wierszyk na koniec to byl.