Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2007, 19:51   #3211
Morseton
Zbanowany

Data dołączenia: 03 11 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adnincv Pokaż post
z Bongo znamy sie rok? poltora? Wiec sie nie odzywaj bo Ty belfawa zaczales botowac chyba cos na wakacjach Bylem cop i fragowalem kuchina, smutna prawdaa ;\ I nikt nie odpowiada mi jak 'psy', wg mnie to wlasnie gdy jakis Neztas czy sens~ napisze GO ANK KILL <NICK> Ty lecisz i bijesz i taka jest miedzy wami rozmowa. Bongo bylo jest i bedzie i tego nie zmienisz, dopadniemy Cie, ubiecuje <3 A daxem nie gram bo mi sie znudzilo, nic mi nie da 100 lvl w grupie idiotow ktorzy szukaja swojego miejsca na ziemi i znajduja je w Tibii, bey.
Co do tego co zrobili cipsofty to JEDNO WIELKIE NIEPOROZUMIENIE!! Kurwa co to ma byc ?? Czym bede teraz pekowal ? Ahaha paranoja. To pewnie przez to ze na iridi rzadzi Bongo z 20-60 lvl a nie jakies najlepsze gildie

@Dax
Swieta racja. Ostatnio tez zmienilem poglad na 100 lvl + Tam juz nie ma zabawy... Walka o exp , monotonia itp :/ Taki Van hellsing "nie bede walczyl bo to jest moj pierwszy 100 lvl" - mowi samo za siebie

Tak wiec trzeba uklepac ten 45 lvl i pozal sie Boze kto bedzie wtedy padal. Hyhy
Morseton jest offline   Odpowiedz z Cytatem