Zobacz pojedynczy post
stary 20-12-2007, 20:02   #3213
TomX
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 03 2006
Lokacja: HAIL RYBNIK

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: BONGO TEAM
Świat: Iridia
Poziom: 40
Skille: hujowe
Domyślny

Olorion to że bocisz powinieneś zachować dla siebie a nie chwalić się tym na prawo i lewo też mogę sobie wybocić tego 100 lvla ale jakoś nie będę czerpał z tego radości tibia to gra która powinna sprawiać radość,dostarczać zabawy a nie być wyścigiem szczurów jakim często jest "walka o exp" wg. mnie lepiej się pobawić tą grą np. rozmawiając pkując (dla mnie jest to zabawne może nie dla wszystkich) ale botując nie wiem jakie czerpiesz z tego satysfakcje no ale cóż twoja sprawa.

Myślisz że niemamy umiejętności aby wbić ten 50 lvl noob charem powiem Ci że około 20 osób z nas ma/miało lvle wyższe od Ciebie i raczej zrobione ręcznie (nie jestem przekonany co do wszystkich ale cóż)
Bongo składa się w 50% z ludzi którzy już nie grają gdyż im się to znudziło pograsz jeszcze z rok lub 2 i myślę że także dojdziesz do takiego wniosku.
Wbiłem 51 lvl maxymalnie i znudziło mi się granie w tibie być może dlatego że wbiłem to na non pvp a dopiero później odkryłem zalety serverów pvp możliwe że kiedyś exp znów zacznie mnie bawić ale nie wiem czy na to się zanosi.

<FUCKING UPDATE>
<FUCHING CIP SOFT>
<FUCHING SD,EXPLO,HMM,POTIONY !!!!>
TomX jest offline   Odpowiedz z Cytatem