Cytuj:
Co do nowego update, pewnie sobie myślicie, że mam sora, albo druta i mi zwisa to, że pallek czy najt są słabsi. A właśnie jest inaczej, bo nawet w chwili pisania tego posta gram moim pallem. I nie zamierzam zmienić profa. Jeśli Cipy uznali, że jest za mocny, to zmienili go. Owszem każdy chciał by być jak najmocniejszy, ale w tibii liczy się właśnie ta doza trudności i zwątpienia, czy dam radę temu potworkowi, czy nie.
|
A ja właśnie jestem dumny z tego,że zgraja dozna emocji nowego update i przechodzi z Palla na Druta bo jest silniejszy,ja własnie jestem z tego dummny,że gram palladynem i jest tym który chce nim grać,tak naprawdę wszyscy ci palladyni którzy umieją nimi grać,i grają nie zważająć na to która profesja jest lepsza należą do tak jakby"Rodziny"
Mało co było paladynów w Tibi 7.5...Teraz też jest ich mało,i ciężko jest znaleźć paladyna który jest godny zaufania i wie,że jest w stanie prowadzić postać dalej taką jaką jest!
To jest właśnie ta idea,że najprzyjemniej się gra kiedy jest coś ci ciężko zrobić i chcąc nie chcąc chcesz do tego dorzeć,za wszelką cene w grze!
Pozdrawiam!