Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2007, 00:28   #31
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Aj wygadany jesteś, tylko co z tego? Dla Ciebie ktoś kto nie jest z Tobą, jest przeciwko Tobie. Powiedziałem co myślę o tej sondzie i o Waszej (czyt. Twojej i Xaema~) postawie, a Ty mi srasz o jakichś śliniaczkach. Miałem Cię za nieco bardziej inteligentnego człowieka- cóż, każdy może się mylić.
Ktos kto nie jest ze mna, jest neutralny badz wrogi. Ktos kto lize VU jest moim wrogiem. Mysle chyba, ze to jest jasne. Jezeli masz cos do mojej postawy wyraź to w sposob nie naruszajacy poziomu wilgotnosci jelita grubego Viribus Unitis, a nie takie lizanie odwalasz. Na to forum wchodza dzieci i pomysl jak sie zapytaja w przedszkolu "co to znaczy byc przydupasem?". Demoralizujesz mlodziez swoja postawa, wiec nie mow mi nic o mojej postawie, ktora uczy ludzi isc z podniesiona twarza i honorem, i co najwazniejsze czystym jezykiem. A to ze miales mnie za inteligentnego czlowieka - b. mi przykro ze juz tak nie uwazasz, ale moze kiedys jak juz ci jezyk odpadnie to docenisz moje slowa.

Cytuj:
Rozumiem, że Ty należysz do działu "forum fighters & spammers"...
Ja jestem z dzialu "Anty-przydupas". A ze to forum to dosyc duza legarnia przydupasów to musze takze tu ich zwalczac.

/Hidek
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem