Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sck
^ to samo tyczy sie was wszystkich, wyzywajac kazdego jednego od asslickerow, ale to nie moj problem, pocieszajcie sie dalej
|
Dla mnie niekazdy do konca jest asslickerem, ale nie kazdy tez moze sie pochwalic jakims wiekszym wkladem w budowanie waszej gildii.
Cytuj:
a co do samej wojny, tez gowno wiesz. do wygranego skladu? nie moja wina ze jestescie nierozgarnieci i nie potraficiliscie niczego konkretnego zrobic poza paroma sneakami. bylo was 10x wiecej i jakos nic wam to nie dalo.
|
10x wiecej? Sklady byly mniej wiecej rowne pozniej, a wczesniej to was bylo kilka razy wiecej. Nie zapominaj ze gildii VU pomagaly tez inne gildie w walce
Cytuj:
a co do historii Nebuli, skoro oskarzasz mnie, moze ty powiesz czego dokonales? wow miales ostatnie uderzenie na mnie co przyczynilo sie do fraga. mokre gacie? no a teraz juz wracaj, do wujka xaema, pewnie za te wszystkie posty dostaniesz jakiegos gratisa
|
Ja niczego wielkiego nie dokonalem, poza tym, ze walczylem o swoje, ale to nie ja tu pisze jaki to jestem wielki kozak. Co do fraga na tobie to jakos nie jestem z tego powodu specjalnie dumny i dla mnie liczy sie ze ktos padl, a to czy na jego liście dętek pojawie sie ja czy ktos inny to juz sie nie liczy, chyba ze w gre wchodzi Silver Chan to wtedy wpisanie sie na jego liste dętek spowodowałoby u mnie erekcję, ale mniejsza o to. A co tego z xaemem to zaczynasz sie robic zalosny - pisze dla siebie, a nie dla "wujka xaema". Co do gratisow to slyszalem ze koledzy zza atlantyku szykuja jakas promocje na PACC