Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2007, 01:54   #35
TheDwarf
Użytkownik Forum

TheDwarf's Avatar

Data dołączenia: 03 02 2006

Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sck Pokaż post
^ to samo tyczy sie was wszystkich, wyzywajac kazdego jednego od asslickerow, ale to nie moj problem, pocieszajcie sie dalej
Dla mnie niekazdy do konca jest asslickerem, ale nie kazdy tez moze sie pochwalic jakims wiekszym wkladem w budowanie waszej gildii.

Cytuj:
a co do samej wojny, tez gowno wiesz. do wygranego skladu? nie moja wina ze jestescie nierozgarnieci i nie potraficiliscie niczego konkretnego zrobic poza paroma sneakami. bylo was 10x wiecej i jakos nic wam to nie dalo.
10x wiecej? Sklady byly mniej wiecej rowne pozniej, a wczesniej to was bylo kilka razy wiecej. Nie zapominaj ze gildii VU pomagaly tez inne gildie w walce

Cytuj:
a co do historii Nebuli, skoro oskarzasz mnie, moze ty powiesz czego dokonales? wow miales ostatnie uderzenie na mnie co przyczynilo sie do fraga. mokre gacie? no a teraz juz wracaj, do wujka xaema, pewnie za te wszystkie posty dostaniesz jakiegos gratisa
Ja niczego wielkiego nie dokonalem, poza tym, ze walczylem o swoje, ale to nie ja tu pisze jaki to jestem wielki kozak. Co do fraga na tobie to jakos nie jestem z tego powodu specjalnie dumny i dla mnie liczy sie ze ktos padl, a to czy na jego liście dętek pojawie sie ja czy ktos inny to juz sie nie liczy, chyba ze w gre wchodzi Silver Chan to wtedy wpisanie sie na jego liste dętek spowodowałoby u mnie erekcję, ale mniejsza o to. A co tego z xaemem to zaczynasz sie robic zalosny - pisze dla siebie, a nie dla "wujka xaema". Co do gratisow to slyszalem ze koledzy zza atlantyku szykuja jakas promocje na PACC
TheDwarf jest offline   Odpowiedz z Cytatem