Knighci maja swordy, axe i cluby tez na lvl i to jest ich broń.
Bronia magów natomiast sa m.in runy.
Aby odpowiedno zbalansować profesje Cipsoft poczynił krok do przodu moim zdaniem ,bo sprawił ,że i jedna i druga strona nie dostanie dobrej broni w zbyt krótkim czasie co bedzie miało pewny wpływ na przebieg walki w wyrównanych szansach.
Zagrożenie natomiast to pallkowie ,bo bija na dista jak magowie ale oni wyrabiaja sobie skill nie lvl, który wbic jest trudniej dla niektórych.
Druidzi za to teraz moga leczyc sie exura i uhami. Siła exury jest znacznie potezniejsza niz kiedys co sprawia ,ze nie padna za szybko o ile zdaza sie uhnac lub exurnac. Knight i pall (ten tylko przez jakis czas) musi ciagnac na ihach albo na heal potionach co oznacza ,ze wbijanie mlvla knightem i pallem nie bedzie miało wiekszego znaczenia.
Za to Druidzi i magowie do 45 lvla nie maja nic specjalnego do ataku , a przecież najlepsza obrona jest atak. Co im zostało? HMMy? Ice wave? Avalanche?
zal
Chciałem przeniesc sie na pvp aby sie rozerwac i odpoczac od noobostwa Nerany. Jednak sytuacja wyglada tak ,że jakis hlvl bedzie chcial mnie pknac ,a ja nawet sie nie uhne ani rozpaczliwie sdkiem nie rzuce.
Moim zdaniem teraz powinni zrobic bronie dla pallkow na lvl np: crossbow od 40, bow od 30 , a do 30 speary... Do tego tez amunicje na lvl i utrudnic mu wbijanie skilli dista (zeby wbijał tylko 2 razy szybciej niz knight np. sworda)
Zas magom dac troszeczke wiecej czarów ofensywnych i runek , a knightom wzmocnic atak lepszych broni.
Najbardziej mnie wkurza to ,że gdy rzucasz niewidzialnosc pk cie widza. Powinno byc tak ,że znikamy jak stalker i widzimy zielony kontur naszej postaci ,a inni widza nas jak stalkera (czyli w ogóle) i tylko czar ,który pozwoliłby łamac niewidzailność przez np 30 sek. mogłby im pomóc nas zobaczyc. Ale by była w pk frajda.
P.S
Ostatnio dedłem przez kicka. I jak w ta gre grac?
Ostatnio edytowany przez Rotherdamie - 21-12-2007 o 13:05.
|