Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2007, 19:58   #3281
Vincento_Vampire
Użytkownik Forum

Vincento_Vampire's Avatar

Data dołączenia: 21 12 2007
Lokacja: pozdrawiam moich fanuf:cup:
Wpisy bloga: 5

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Iridia:cup:
Poziom: 007
Skille: durzeee
Domyślny

Witajcie, witajcie przyjaciele z Iridii!

Wybaczcie, ale nie mogłem przejść obojętnie obok waszego forum. Przeglądam je od pewnego czasu i włos mi się na głowie jeży na widok postów pewnych użytkowników, o których wspomnę w następnej części swojego postu. Chciałbym na wstępnie zauważyć, że poziom tychże wypowiedzi jest poniżej wszelkiej krytyki, niestety

Pomimo największych wysiłków, nie jestem w stanie zrozumieć zarówno intencji, jak i motywów, jakimi kierujecie się, drodzy flamerzy przecudownej gildii, jaką jest [guild]Deadly Delight[/guild]. Żyjemy w wielkich czasach, jesteśmy świadkami końca epoki starego, skostniałego [guild]Arcanium[/guild], którego okres chwały dawno już minął. Teraz, pełne polskich graczy o wątpliwym poziomie gry, jest ono ledwie cieniem tego, co zwykliśmy pamiętać i widzieć, wymawiając słowo Arcanium. Proszę, przestańcie krytykowac członków Deadly Delight, którzy reprezentują wysoki poziom gry, którzy mają na swoim koncie wiele doniosłych dokonań, którzy zasługują na szacunek i uznanie! Tak właśnie jest! To my, prowadzeni przez Mewtu, wybawiliśmy Iridię od owych żałosnych, botujących i sharujących konta pożal się Boże polaczków. Cóż z tego, że my sami musieliśmy przyjąc ich metody; kupować postacie, sharować i bocic?! Cel uświeca środki, drodzy przyjaciele! Taka jest ta gra, zdobyliśmy władzę i należy się nam!

Nie krytykujcie zatem takich poważanych wojowników, jakimi są Neztas, Crealeth, czy Belfaw. Neztas udowodnił już, jak niespotykane są jego umiejętności PvP, salwując się osławioną ucieczką na Fibulę, umykając podłym prześladowcom, a Belfaw słynie jako najsprawiedliwszy spośród Iridian, cóż z tego, że botuje? Kto z was tego nie robił?! Czyniąc to, korzystając z pomocy programów ułatwiających grę pokazał tylko, że jest typowym polaczkiem czternastolatkiem, który bije wszystkich krzesłem odreagowując stres po śmierci swojej postaci! Należy mu się szacunek!

Już wkrótce Arcanium będzie przeszłością, a my, nowa elita Iridii, wraz z naszymi przyjaciółmi którzy wkrótce nadejdą pomóc nam budować nowa Iridię, stworzymy server, o jakim marzono od lat. Nic, że osiągając ten jakże szczytny cel musimy dokonać kilku aktów przemocy i siły, wszakże cel, który nam przyświeca, którym jest oczyszczenie Iridii ze śmieci i pokazanie wam, polaczki, gdzie wasze miejsce (co powyżej wspomniani bohaterowie już czynią na tym forum), uświęca wszystkie środki!

Ku lepszej Iridii!

Wasz szczerze,
Shane

~

Ostatnio edytowany przez Vincento_Vampire - 21-12-2007 o 20:00.
Vincento_Vampire jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.