Temat: Wniosek.
Zobacz pojedynczy post
stary 21-12-2007, 21:31   #2
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez By$iu Pokaż post
Hm.. czytajac posty grupy userow, ktorzy ostatnimi czasy widnieja jako 'nowi' zal mi po prostu dupe sciska, oczywiscie nie wszystkich, ale wiekoszsci. Polowa postow pisanych przez tych ludzi lamie regulamin, powoduje u mnie depresje i jakies dziwne, nie pohamowane ataki agresji w kierunku do tych osob. Jednak, jak juz pewnie sie domysleliscie ja nie o tym, otoz juz mowie o czym chcialem tak konkretnie napisac.
Myślisz, że tylko ciebie to trafia? Rada jest prosta; naucz się z tym żyć, a poza tym... człowiek uczy się na błędach Ja też kiedyś nie stosowałem się do regulaminu i spamowałem i w ogóle (co widać po moich ostrzeżeniach od walda ;d), a teraz już tylko spamuje : D.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez By$iu Pokaż post
Otoz, proponowalbym aby kazdemu nowemu uzytkownikowi forum przed kazdym napisaniem posta pojawial sie regulamin forum oraz jakis zegar odliczajacy np. minute. Zanim ten czas nie minie 'kot' nie moze wybrac opcji 'przeczytalem regulamin oraz zgadzam sie z nim'.
Oczywiscie wiem, ze nawet 1/5 nie bedzie go czytala, ale moze chociaz nie swiadomie, co ktorys paragraf utkwi im w glowie, moze cos nie chcacy zapamietaja, moze chociaz czesc go przeczyta? Zawsze mozna miec taka nadzieje. A moze dzieki temu czesc tych co chcieli napisac kolejna bzdure wylaczy nasze forum i stwierdzi, ze nie bedzie dodawalo mu dodatkowego uroku marnujac kolejna minute swojego zycia, aby pozniej zostac wyzwanym od idiotow?
W zasadzie pomysłów było wiele, większość odpadała, bo w sumie takie coś nie ma większego sensu, chociaż gdyby to zależało ode mnie, wprowadziłbym jakieś zmiany, ale z tym trzeba ostrożnie, a znalezienie złotego środka jest na prawdę bardzo trudne, o ile nie nie możliwe (w tym wypadku)

Cytuj:
Dzieki za jakiekolwiek komentarze w sprawie mojego wniosku. Szczegolnie bylbym wdzieczny za komentarze starszych uzytkownikow, ludzi uzywajacych glowy, moderatorow i administratorow.
W zasadzie nie używam mózgu i jestem głupi, ale sobie chciałem komćnąć ; /

@down
Teraz już sporo "korporacji" używa tego : p

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 21-12-2007 o 21:34.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem