Zobacz pojedynczy post
stary 25-11-2004, 07:41   #13
Pivko
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Long Eaton

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 177
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 76
Domyślny

hehe ale wałek

wiecie taki stary jestem a poraz kolejny zostalem uświadomiony ... do dzisiaj bylem swięcie przekonany, że swoich potworków nie można uhać w battle heh co za noob ze mnie a myslalem ze juz dawno z tego wyroslem ...raz probowalem ale to na beho...chcialem leczyc monka wiec calkiem prawdopodobne ze poprostu nie trafilem bo masowo przyzywal szkielety...i monkowi sie przez to dedło.

tak, że w tej sprawie zwracam honor (heh jakby nie patrzec moje zycie bedzie dzieki temu o wiele łatwiejsze ) co nie zmienia faktu ze nadal uwazam ze DS lepsze na smoki od Liderka bo mocniej biją

a co do manashielda to ja chodzilem bez...bralem tylko dragon necklace...mozecie nie wierzyc ale mi pare razy dupe uratował bo bylem w stanie przezyc 2 fv na 28 lvl a jak liczylem to bez niego dawno grylzbym ziemie.

nie ukrywajmy ze smoki to duze ryzyko ale też wyzwanie któremu wielu z nas chce sprostać...ja juz kilkadziesiąt zabiłem i myśle ze swój pierwszy głód zaspokoilem wracam na dragi jak bede walil z hmm ~100 a narazie

pozdrawiam

Adam
Pivko jest offline   Odpowiedz z Cytatem