Temat
:
Plotki z Iridii
Zobacz pojedynczy post
21-12-2007, 23:55
#
3298
Rosjaninn
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Świat: Iridia
Poziom: ~~
Skille: ~~
Poziom mag.: ~~
co myslisz ze nie umiem napisac "czegos madrego " w twoim stylu pedale?umiem.ale po co ? wole cie poprzezywac i sie posmaic z ciebie niz udawag kogos kim nie jestem xD wielki Pro IRidyjczyku.jak ktos tu powiedzial kiedys o mnie jestem dresem a ty penwie zwyklym platfucem co nie pil nigdy piwa nie byl na imprezie nie ma rl kolegow,dziewczyny penwie jestes prawiczkiem i musisz jechac na recznym.A twoim calym swiatem jest pewnie tibia jakby nie wiem czym byla,stara pewnie bijesz z krzesla gdsy ci kaze isc spac o 20:00 a starego nie masz jak reszta tych kretynow co udaja wielkich Pro iridyjczykow,asslickerow,zaganiar itp w sumie nie udaja tylko nimi sa ale co ja moge zrobic ? nic. bo co taki ciota jak ty ( wy) mozecie umiec ? nic.jestescie zwyklymi smieciami.mama pewnie was karmi jeszcze piersia i dlatego jestescie takimi lamammi;/ no ale co zrobic ? nic sie nie da w tej sprawie.pies zawsze zostanie psem,smiec smieciem,a asslicker -asslickerem;/;/ wybacz zalosny pedale i reszta kreletow neztasow olorionow itp
pozdrawiam was zalosne cioty a moge sie zalozyc ze gdy arc by wygralo zmienilisbyscie strony odrazu jak ten pies zwany Xoleance no ale coz co zrobic ? nic sie nie da ;/
elo frajerzy ;// ;/ ;/ ;/ ;/ ;/ ;/; /
21:56 Velandil [14]: a bongo them guwno moze
Rosjaninn
Wyślij prywatną wiadomość do Rosjaninn
Znajdź posty użytkownika Rosjaninn