Ech typowe biadolenie pobitego dziecka. Nieodpowiada Ci pvp ? Po to są światy non-pvp. Ja na takim gram, bo nie mam czasu trzepać lvl dzień i noc i nie chce mi się odrabiać expa po jakiś nerwowych sytuacjach. Ktoś tu pisze honor, męstwo itp i zaraz piszę, że gildią pomagali jak była szansa na zwycięstwo, czyli jednak nie najważniejszy honor i męstwo tylko musi być szansa na zwycięstwo. To jest RPG więc nie chrzancie, że honor, męstwo bla bla bla, tak samo elementem RPG są morderstwa, kradzieże itp. Więc nie może się zdarzyć, że osiłek tak sobie zabije kogoś, bo tak ma i tyle. Nie biadolcie, tylko grajcie, trenujcie, ćwiczcie.
I tak narzekacie na te gildie, że słownie prolemy rozwiązują, że nie biją się na każdym kroku itp. A to źle, że potrafią rozwiązywać problemy dyplomatycznie ? Dla was istnieją tylko rozwiązania siłowe ? Trzeba czasami używać mózgu, a nie tylko mięśni. I za każdym razem, na wagę kładzie się ewentualne zyski i straty, i jak opłaca się zaryzykować utratę expa i skilli to ryzykują, a jak nie to nie będą ryzykować, bo skoro można rozwiązać problem inaczej, to po co ryzykować miesiąc grania ?
Ostatnio edytowany przez Matfiej - 25-11-2004 o 10:36.
|